Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nový Čas + DVD už zajtra!

Andrea Pažitná (26) a jej 9-mesačná dcérka Nicol s dévedéčkom Asterix a Obelix, ktoré môžete mať zajtra aj vy.
Andrea Pažitná (26) a jej 9-mesačná dcérka Nicol s dévedéčkom Asterix a Obelix, ktoré môžete mať zajtra aj vy.

BRATISLAVA – Vaše obľúbené noviny dostávajú ďalší rozmer! S Novým Časom si teraz užijete ešte viac zábavy. Už zajtra si kúpte spolu s novinami aj obľúbenú rozprávku Asterix a Obelix na DVD. Aj cena je pre verných čitateľov ako z rozprávky – v piatok za denník a film spolu zaplatíte len 49 korún!

„Verným čitateľom ponúka Nový Čas vždy niečo extra. Po minuloročnom rozšírení stranovosti denníka a prechodu na plnofarebnú tlač prinášame teraz viac zábavy. Na prvé DVD sme vybrali krásnu rozprávku Asterix a Obelix so skvelým hereckým obsadením a slovenským dabingom. Je plná vtipu a najmä bez násilia, ktorému sú dnes naše deti vystavené čoraz častejšie,“ povedal pri príležitosti novinky od vydavateľstva Ringier šéfredaktor denníka Nový Čas Ján Bednarič.

Film Asterix a Obelix vznikol ako hraná verzia legendárneho francúzskeho komiksu. Hrdinskí Galovia bojujú pomocou zázračného elixíru a vlastnej šikovnosti proti nadvláde Rímskeho impéria. Tvorcovia obsadili do hlavných úloh hereckú elitu – nenapodobiteľného Christiana Claviera (Asterix), charizmatického Gérarda Depardieua (Obelix) či oscarového Roberta Benigniho v role rímskeho guvernéra Detritusa.

Do vašej videotéky pribudne tento skvelý kúsok ako darček Nového Času za jedinečnú cenu 40 + 9 Sk. Je niekoľkonásobne nižšia ako súčasná cena v obchodoch, a vyrovná sa dokonca jednorazovému zapožičaniu vo videopožičovni! V porovnaní s pirátskymi kópiami je výhodou tejto jedinečnej ponuky aj praktický obal, vďaka ktorému bude film plnohodnotným kúskom vo vašej zbierke.

„Takýto univerzálny darček je vhodný aj pre ľudí, ktorí ešte nemajú DVD. Vzhľadom na klesajúce ceny je pravdepodobné, že množstvo Slovákov si DVD prehrávač kúpi už tento rok. A tí, čo o jeho kúpe neuvažujú, môžu darček od Nového Času využiť, aby potešili svojich známych či ich deti,“ pripomína šéfredaktor najčítanejšieho slovenského denníka.

Nezabudnite – už zajtra si môžete k Novému Času dopriať kvalitný rodinný film za jedinečnú cenu. Urobte radosť sebe a svojim blízkym!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu