Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ako dosiahnuť, aby Vaše dieťa netrávilo toľko času pri počítači, s tabletom alebo telefónom v ruke?

Lgh International Zobraziť galériu (4)
Lgh International (Zdroj: Lgh International)

Jeden spôsob je zakázať im to. Múdrejšie však je priviesť ich k niečomu, čo ich zaujme a vyplní priestor a čas, ktorý zaberajú moderné technológie. Cieľom samozrejme nie je odtrhnúť deti od displayov úplne, aj na nich sa totiž deti môžu naučiť veľa užitočných vecí.

Aktivity presne zamerané na aktiváciu záujmu detí aj o iné hry ako len tie počítačové deti vykonávajú v OFFLINE TÁBORE, ktorý hľadá rovnováhu medzi svetom ONLINE a OFFLINE a pomáha detskej psychike vyrovnávať sa s intenzívnym vplyvom na ich myseľ tak, aby ich vývoj nebol výraznejšie narušovaný.

Jednou z plánovaných aktivít v špeciálnom Halloweenskom Offline tábore je hra s kartónovým nábytkom. Jedinečná forma nábytku predstavuje podnetnú zážitkovú hru, ktorá ako hlavná rekvizita má byť deťmi upravená podľa ich predstáv, vymaľovaná a pokreslená tak, aby spĺňala zadanú tému, v tomto prípade Halloween vs. Youtube. Keďže má deťom slúžiť ako hlavná kulisa pri tvorbe špeciálneho videa, kde sa deti budú v krátkych scénkach natáčať, zapojíme ich mysle a aktivujeme kreativitu a záujem o tvorbu. Takýto nábytok je vhodný nie len do táborov, ale spestrí deťom deň aj v škole, škôlke, alebo doma.

Tento domčekom už vyskúšali aj deti vo voľno časovom centre v Ivanke pri Dunaji, kde si deti do sýta užili zábavu pri maľovaní.

V tomto čase dokonca prebieha súťaž „nájdi skryté heslo“ kde teraz môžete získať kartónový hrad a taburetku. Stačí, ak do 12.12.2015 nájdete na stránke www.kartonovynabytok.sk skryté heslo a pošlete ho vyplnením formuláru aj s vašim kontaktným mailom. Výherca sa žrebuje 13.12.2015 a upovedomený bude mailom a zverejnený na FB profile.

Offline tábor je dostupný pre deti od 8 do 16 rokov a zaupiť si ho môžete aj v sieti Predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Viac o téme: Lgh International
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu