Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž dostal vyhadzov z práce: Jeho vetry boli také strašné, že zamorili celú kanceláriu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

NEW JERSEY - Muž, ktorý pracoval pre veľkoobchod s bravčovým mäsom, bol podľa jeho manželky vyhodený z práce kvôli svojmu nadmernému a páchnucemu nadúvaniu. Louann Clemová preto podala na spoločnosť žalobu a prostredníctvom súdu sa snaží o bližšie nešpecifikovanú finančnú náhradu.

Žena si cvakla prsia a FOTO omylom poslala svojmu šéfovi: Dostala od neho odpoveď

Louann a Rich Clemovci pracovali pre Case Pork Roll Co. v Trentone v New Jersey. Žena tvrdí, že ich zamestnávateľa obťažoval zápach, ktorý produkoval jej manžel a nariadil mu prácu z domu. Pán Clem si dal spraviť žalúdočný bypass a odvtedy trpí vcelku extrémnymi následkami, vrátane plynatosti a hnačky.

Jeho manželka obvinila majiteľa firmy, že s ním zaobchádzal nespravodlivo. Prezident spoločnosti Thomas Dolan sa mal sťažovať na zápach, ktorý z Richa Clema vychádzal. V žalobe sa uvádza Dolanov výrok: "Musíme s tým Richom niečo urobiť, takto to nemôže ísť ďalej. Nemôžeme viesť kanceláriu a prijímať návštevníkov so zápachom v kancelárii. Povedzte Richovi, že dostávame sťažnosti od návštevníkov, ktorí majú problémy so zápachom. "

Taktiež sa vraj pýtal na to, čo bolo príčinou vedľajších účinkov a či dodržiava odporúčania od lekára. Clem totiž kedysi vážil 190 kíl a zákrok bol nevyhnutný, aby prežil. Majiteľ sa však bráni tým, že ani jeden z Clemovcov nebol prepustený. Obchody nešli dobre a keď im ponúkli zníženie platu, tak odišli.

Viac o téme: Rich Clem
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu