Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Mal to byť ukážkový let sokola: V televízii to nedomysleli a prišla tragédia

V tejto chvíli bolo ešte všetko v poriadku...
V tejto chvíli bolo ešte všetko v poriadku... (Zdroj: dr.dk)

KODAŇ - Aj majstri svojho odboru sa občas seknú! Aspoň tak to vyzerá podľa nasledujúcich záberov z relácie dánskej televízie venovanej loveckej tematike. Diel zo šiestej série Nak & Æd sa zameral na ukážky sokoliarskej techniky, ibaže v jednom prípade podcenil súvislosti a katastrofa bola na svete.

VIDEO Milionár sa predvádzal pred blondínkou v drahom Porsche: Potom sa TO stalo

Tvorcovia programu určeného milovníkom lovu a taktiež gurmánom, ktorí radi varia jedlá z ulovených zvierat, sa tentokrát vybrali do Francúzska, kde si posvietili na možnosti využitia sokolov.

Vtáky najprv vypúšťali na poliach či vo voľnej prírode, až k niekomu v hlave skrsol nápad vypustiť sokola pri rušnej diaľnici. Už táto kombinácia dáva tušiť, že to od začiatku nebol dobrý plán, ale účinkujúcim to pravdepodobne pripadalo úplne normálne.

Po oslobodení si to operenec zamieril do hustej premávky a stal sa obeťou prechádzajúceho kamióna. Zvuk nárazu a pohľad na tragický koniec tohto ušľachtilého dravca vyvolal na tvárach prítomných šok a zdesenie. Ani slzy však už nemohli zviera vzkriesiť. "To je život," okomentoval nepríjemný incident zaskočený a smutný sokoliar.

Scéna začína od 24:40

Viac o téme: Sokol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu