Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chudučký mladík bol terčom posmechu: VIDEO jeho premeny, ktorá absolútne nevyšla

Valdir sa jedného dňa rozhodol, že sa stane veľkým Zobraziť galériu (2)
Valdir sa jedného dňa rozhodol, že sa stane veľkým (Zdroj: Youtube/Johnny Quincy)

LISABON - Niektorí ľudia sú jednoducho od prírody nastavení tak, aby boli veľmi štíhli a vytúženej plnšej postavy sa nikdy nedočkajú. To je aj prípad portugalského kulturistu s prezývkou Valdir, z ktorého sa kvôli doberaniam kamarátov stalo svalnaté monštrum.

Z výzvy sa čoskoro stala posadnutosť. Hoci je Portugalec s prezývkou Valdir na svoje telo pyšný vďaka užívaniu steroidov, pre divákov bol kulturista zasa len terčom kritiky. Objavil sa totiž v portugalskej televízii, aby svoje svaly vystavil na obdiv a žartoval o tom, ako bol kedysi chudý a rozhodol sa, že priberie.

Drsné odhalenie majstra sveta: Kto je tá svalnatá žena na jeho Facebooku?!

Keď si však diváci dobre obhliadli jeho telo, neprirodzene nafúknuté svaly sa im nepozdávali, uvádza Daily Mail. Valdir má obrovské prsné svaly, bicepsy a hrudný kôš, ale keď sa dobre pozriete na zvyšok jeho tela, prekvapia vás napríklad odstrašujúco chudé predlaktia.

Chudučký mladík bol terčom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Johnny Quincy)

Obvinili ho zo vstrekovania zakázanej látky

Valdir v prenose vysvetlil, že sa jednoducho túžil stať „veľkým“ a tak siahol po anabolických steroidoch. Mnohí diváci ho však obvinili, že si injekčne vstrekuje do svalov synthol, ktorý sval naplní olejom, ale výsledok nemusí byť práve vábny. Synthol nie je spojený s nárastom sily, ale len hmoty. Navyše, nachádza sa na zozname nebezpečných a zakázaných látok s množstvom zdravotných rizík.

Viac o téme: KulturistaSyntholValdir
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu