Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nadržaný párik si to rozdal v telefónnej búdke: Správali sa ako psy!

Párik si to rozdával v telefónnej búdke počas bieleho dňa. Zobraziť galériu (2)
Párik si to rozdával v telefónnej búdke počas bieleho dňa. (Zdroj: YouTube)

GLASTONBURY - Správali sa ako psy. Takto opisujú svedkovia správanie sa amatérskeho boxera Gavina Waina (30) a jeho priateľky Lisy Kerleyovej (41). Tento párik si to totiž rozdal počas bieleho dňa priamo v telefónnej búdke. Dvojica, medzi priateľmi známa obľubou sexu na verejných priestranstvách, sa však tvári, akoby nešlo o nič nevhodné. Verejnosť ich vyvádza z omylu.

V stredu, počas dňa, sa jeden z pohoršených okoloidúcich rozhodol natočiť na video párik, vášnivo sa milujúci v telefónnej búdke. Nakoľko sa za to „nehanbia“, nemali problém sa pre médiá k celej veci vyjadriť. Údajne nič neľutujú a boli prekvapení tým, že to mohlo niekoho uraziť.

Párik si to rozdával
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Priznali však, že vypili každý desať fliaš piva, takže počas akcie boli v nálade. „Nevidíme veľký rozdiel medzi ľuďmi, čo to robia niekde vonku v stane a nami. Nechápem, ako sme mohli niekoho uraziť. Nehanbíme sa,“ povedal Gavin. Lisa situáciu opísala takto: „Dali sme si len rýchlovku. Často mávame sex vonku, no nerobievame to pred ľuďmi. Nemyslím, že nás mohol niekto vidieť.“

Avšak videl, náhodný okoloidúci vraj nebol zďaleka jediný. Neželal si byť menovaný, no pre britský denník Sun povedal, že „to bežne vidíme robiť psov na ulici, nie ľudí“. Tento morálne zmýšľajúci pán vysvetlil, že takéto správanie sa nedá tolerovať. Koniec koncov, čo keby ich videli deti?

Viac o téme: VideoSex v telefónnej búdke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu