Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prekvapivý úkaz na ultrazvuku: Budúca mamička našla na snímke čosi desivé!

Nuž, gremlin v brušku, to je niečo. Zobraziť galériu (2)
Nuž, gremlin v brušku, to je niečo. (Zdroj: liverpool echo)

LIVERPOOL - Jayne Sinerová (31) spokojne odchádzala z ultrazvuku, kde jej lekári potvrdili, že bábätko, ktoré čaká, je čulé a zdravé. To ešte netušila, aké prekvapenie ju čaká doma. Veď nie každá žena sa neskôr zo snímky dozvie, že má v brušku ešte aj gremlina.

Strašidelný detail na ultrazvuku: Na syna hľadel z FOTO jeho mŕtvy otec!

Ultrazvuk Jayne urobili počas 20-teho týždňa tehotenstva a žena si vydýchla od úľavy, že je všetko v poriadku. Vtedy ešte netušila, že v rohu snímky číha podivná postava. Až keď sa jej partner pochválil obrázkom kolegom v práci, bol tvor odhalený. Najprv to Jayne trochu vystrašilo, ale potom našla vcelku neortodoxné riešenie tejto situácie.

"Bol to trochu ako 'ach, môj bože' okamih, keď mi to ukázali, a moje nenarodené bábätko dostalo vtedy prezývku Gizmo. Stalo sa tak trochu vtipom, že tam mám spolu s dieťaťom aj gremlina," hovorí žena, ktorej sa v novembri narodila zdravá dcérka.

Podivná postavička na ultrazvuku, urobenom na klinike v Kirkby, vyvolala rôznorodé reakcie u ženinej rodiny aj priateľov. "Môj priateľ mi povedal, že to vyzeralo ako medvedík a utešoval moje dieťa, ale nikdy sme to nebrali nejako vážne," uviedla Jayne pre liverpoolecho.co.uk.

To je ale podoba.
Zobraziť galériu (2)
To je ale podoba.  (Zdroj: liverpool echo)

Jej mama si zase robila srandu, že by sa mala vyvarovať kontaktu s vodou po polnoci, pretože by sa votrelec mohol rozmnožiť, tak ako vo filme. Kultový film z roku 1984 totiž zobrazuje tieto malé príšerky, ktoré keď sú vystavené vode, začnú sa množiť a spôsobili na Štedrý deň chaos v celom americkom meste.

Dcérka ale napokon po narodení nedostala meno Gizmo. Našťastie jej vybrali oveľa krajšie a viacej vhodné pre slečnu: Ivy-Belle.

Viac o téme: BábätkoUltrazvukJayne SinerováGremlinGizmo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu