Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Vyšportovaná študentka (19) sa previezla po univerzitnom mestečku nahá na motorke!

Caitlin počas plnenia sľubu.
Caitlin počas plnenia sľubu. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Caitlin Wardová hrdo ukázala svoju novo vyšportovanú postavu, keď sa po ceste okolo Sheffieldskej univerzity vydala na motorke a intímne partie jej prikrývala iba lepiaca páska. Študentka, ktorá sa rozhodla na sebe popracovať, aby odrazila útoky posmešníkov pre svoj niekdajší vzhľad moletky, tak splnila sľub daný po výhre v súťaži popularity na vysokej škole.

Prečítajte si aj: Oči len na ňu: Motorkárka púta pozornosť vodičov pre všetky nesprávne dôvody!

Mladá dievčina na Facebooku prisľúbila, že ak vyhrá súťaž popularity známu ako BNOC (Big Name On Campus), tak sa vyzlečie. Za jej víťazstvo hlasovalo vyše 500 študentov prvého ročníka, čo ju vynieslo až na vrchol. Neostávalo jej tak nič iné, iba zobrať motorku, skromne zahaliť svoje prsia a vagínu a previezť sa na svojej motorke po akademickej pôde.

Caitlin, pôvodne z Brightonu, vo východnom Sussexe, si však nerobila žiadne výčitky. Veď kedysi bola škaredou žiačkou, ktorej sa posmievali za jej váhu a teraz sa môže pýšiť vyšportovanou postavičkou. V posilňovni trávi desať hodín týždenne, a nosí veľkosť šiat 8 namiesto 12, ktorú mala ako 14-ročná.

"Keď som začala chodiť do posilňovne a behať na čerstvom vzduchu, všetky negatívne komentáre sa v mojej hlave dostávali do úzadia, a to zo mňa urobilo pozitívneho a šťastného človeka," povedala pre študentské noviny The Tab a dodala, že svoj sľub dala skôr pre zábavu, pretože výhru v súťaži nečakala.

"Keď sa to stalo, bola som šokovaná. Ale nechcela som sklamať svojich priaznivcov. Chcela som dokázať, že keď za mňa hlasovali, urobím, čo som sľúbila. A tak sa aj stalo. Nikdy som sa tak dobre nezasmiala na tvárach ľudí, ktorých som na motorke obiehala," prezradila.

Caitlin dúfa, že jedného dňa bude pracovať ako štátna zamestnankyňa alebo politická poradkyňa, no pripúšťa, že politikom určite nebude odporúčať, aby nasledovali jej stratégiu kampane.

FOTO Vyšportovaná študentka (19)
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Catlin Wardová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu