Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Vytunované krásky budú bojovať o vašu priazeň

Ilustračné foto Zobraziť galériu (12)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

Sú mladé, sebavedomé a sexi. Niet muža, ktorý by sa za nimi neotočil. Už onedlho budú bojovať o prestížny titul krásy Miss Carat Tuning. Povolené sú tie najrafinovanejšie ženské zbrane. Nechajte sa odzbrojiť a vychutnajte si prehliadku finalistiek a to najlepšie, čo ponúka populárny tuningový zraz CAR at TUNING PARTY!

Portál Predpredaj.sk pre vás pripravil výber najlepších kultúrnych, hudobných aj športových podujatí, ktoré by ste tento týždeň mali navštíviť. 

12.6. 80'S & 90'S VIDEO PARTY

Vráťte sa s nami v čase a pozrite sa, ako vyzerala najlepšia hudba 80. a 90. rokov.  Na plátne s  veľkosťou 12 m² uvidíte videoklipy najväčších hitov  tejto hudobnej éry. Audio bude mať v rukách DJs Roman & Juro. Retro  video párty bude doplnená o svetelnú show, s ktorou zažiari Hafo. V piatok v MMC zažijete s hitmi minulosti párty, na akú budete spomínať ešte v ďalekej budúcnosti!

PREDAJ VSTUPENIEK


 

Najväčší tuningový zraz CAR at TUNING PARTY je spojením motorizmu, športu, hudby, tanca, módy a zábavy na plný plyn. Organizátori  pre vás pripravili adrenalínový program vrátane motoristických atrakcií, profesionálnych pretekov, vytunených áut a prekrásnych žien, ktoré zabojujú o titul Miss Carat Tuning. O hudobnú stránku akcie sa postará legendárny  KONTRAFAKT, raper MOMO, Majk Spirit, H16  a renomovaní  DJ-i . Toto bude poriadne vytunovaná akcia!

 PREDAJ VSTUPENIEK


 

Kultúrne podujatie predstaví širokej verejnosti počas dvoch dní lokálnu aj medzinárodnú  tvorbu umelcov z najrôznejších sfér a žánrov.  Hudobné akty, diskusie, autorské čítania, divadelné predstavenia a umelecké performance si  môžete naplno vychutnať v historických objektoch a  verejných priestoroch mesta Trenčín. Začiatok festivalu na Trenčianskom hrade zaháji  svojim vystúpením sedem hudobných skupín a päť audiovizuálnych diel. Tvorcovia pri skladbe programu neopomenuli ani tých najmenších divákov. Trenčín skrátka dopraje rozmanitý kultúrny zážitok celej rodine.
 

PREDAJ VSTUPENIEK


Ďalšie zaujímavé podujatie v tomto týždni:

 

PETER NAGY A INDIGO - THE BEST OF 30 ROKOV, LUČENEC
10.6. Lučenec
PREDAJ VSTUPENIEK


 

STANY / TENTS ZAJO
Kúpte si nepremokavý stan ZAJO za zvýhodnené ceny len do 10. júna 2015.

PREDAJ VSTUPENIEK

APOKALYPSA
11.6. Bratislava
PREDAJ VSTUPENIEK

 


 

 

CVIČENIE PRE TEHOTNÉ
10.6. Bratislava
PREDAJ VSTUPENIEK

 

15.6. Bratislava
PREDAJ VSTUPENIEK

17.6. Bratislava
PREDAJ VSTUPENIEK


 

PRVÉ DNI S BÁBÄTKOM


15.6. Bratislava
PREDAJ VSTUPENIEK

TROJMESAČNÉ ČLENSTVO V MOZOLANI FITNESS
Žilina

Akcia platí od 2.júna do 30.júna 2015.
PREDAJ VSTUPENIEK

Vstupenky Predpredaj.sk nájdete aj vo vašom Telekom Centre.

 

 

-reklamná správa- 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu