Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Na internete sa šíri desivá hra: Deti vyvolávajú mexického démona, toto sú ich príbehy!

Áno alebo nie?
Áno alebo nie? (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Na sociálnych sieťach sa rýchlosťou blesku rozšíril bizarný nápad, ktorý má pomôcť mladým ľuďom odpovedať na ich životné otázky. Ak potrebujú poradiť s kým ísť či nejsť na rande, či v iných oblastiach, majú sa na svoju budúcnosť opýtať mexického démona s menom Charlie. Ten ich môže počas rituálu usmerniť odpoveďami typu "áno" alebo "nie". Niektorí sa však boja, že zahrávať sa so silami temna sa nemusí vyplácať.

Prečítajte si aj: Rybár sa na FOTO chváli úlovkom: Za jeho chrbtom sa deje niečo strašidelné!

Hra s názvom CharlieCharlieChallenge, ktorá sa rozmohla najmä vďaka Twitteru, má veľký úspech. Veľa tínedžerov, ktorí ju vyskúšali, tvrdí, že úspešne komunikovali s duchom, majúcim na hlave sombrero. Veľké haló okolo nej sa spustilo iba nedávno, keď niektorí internetoví užívatelia varovali, že staroveký mexický rituál by mohol byť využitý na prechod démonov do nášho sveta.

Bizarný obrad je vo svojej podstate veľmi jednoduchý. Stačí mať k dispozícii papier, na ktorý sa napíšu slová áno a nie a dve ceruzky umiestnené v tvare kríža. Statoční či naivní účastníci hry potom musia opakovať slová: "Charlie, Charlie si tu?". Ak sa ceruzka pohne a ukáže na áno, Charlie je v dome. Potom môžete čerpať z jeho démonických životných skúseností a požiadať ho o radu vo forme otázky áno/nie.

Po veľkom boome sa ale rozmnožili aj varovania a výzvy, aby sa ľudia nezahrávali s nekromantom, pretože by to mohlo skončiť veľmi zle. Návšteva z druhého sveta by mohla vraj znamenať, že portál zostane otvorený pre ostatných démonov a oni si budú chodiť do vášho príbytku, ako sa im zapáči. No Charlieho priatelia už nie sú vraj takí očarujúci a môžu byť naozaj nebezpeční.

 

 

"Niektorí ľudia prichádzajú do styku s démonmi. Na prvý pohľad sa môžu javiť, ako veľmi príjemní, ale majú zlovestné plány. Ak sa neviete s Charliem rozlúčiť, zažijete paranormálne situácie, ako sú divné hlasy, pohybovanie vecami, tiene, zlovestný smiech a všeličo iné," napísal jeden z užívateľov na Twitteri.

Ľudia na internete sú vo svojich názorov na hru rozdelení. Jedni si myslia, že je to iba hlúpy módny výstrelok, druhí zase dúfajú, že im Charlie dokáže skutočne pomôcť. Tí, čo to skúsili na vlastnej koži, ale vraj zažili naozaj bizarné, nevysvetliteľné a strašidelné situácie.

Hannah Mckinleyová sa pre portál mirror.co.uk vyjadrila, že na prvý pohľad sa po výzve nič nestalo, ale o päť minút neskôr začula "výkrik z diaľky". "Potom moje zrkadlo popraskalo, dostala som strach a bežala som do sestrinej izby, kde spadol na zem regál. Naozaj som mala strach a hrôzu z toho, čo sa stane..."

Dakota Haslerová prežila ešte väčší šok, keď jej "Charlie" na hlúpu otázku, či dnes zomrie, odpovedal "áno". To však nebolo ani zďaleka všetko. Keď sa trošku otriasla, rozhodla sa ísť umyť riad. Zrazu však z jej izby počula divné zvuky.  "Keď som vošla do miestnosti moja Biblia ležala na zemi. Hovorila som si, že to bola len mačka, ale potom som si spomenula, že mama vzala mačku k veterinárovi."

Aneeqa Saghirová zase povedala, že keď s kamarátmi vyvolávali Charlieho, zrazu sa jej z ničoho nič zapol notebook. A keď chceli, aby ich duch nechal na pokoji, ceruzka sa otočila smerom na odpoveď nie, hoci nebolo vraj otvorené žiadne okno. Keď sa Aneeqa spýtala, či ju Charlie zabije, odpoveď bola "áno".

Ona aj jej priatelia sa s Charliem a so všetkými bytosťami v dome rozlúčili, ale keď už bola sama, zrazu zhasli všetky svetlá. "Vydesilo ma to, pretože k výpadkom v tomto okolí dochádza iba zriedkakedy, a keď som sa pozrela von oknom, svetlá vo zvyšku domov na mojej ulici svietili ďalej. Tak som sa rozhodla zavolať rodičom, ale môj telefón sa vypol."

Vystrašená Aneeqa má pre ostatných, ktorí by sa chceli rozprávať s Charliem, varovanie. "Takže, zamyslite sa znova, ak sa chystáte na Charlie Charlie Challenge".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu