Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Na prvý pohľad celkom obyčajní zaľúbenci: Netušíte, čo všetko ich spája, je to na neuverenie!

Títo dvaja k sebe jednoducho patria Zobraziť galériu (3)
Títo dvaja k sebe jednoducho patria (Zdroj: Facebook)

LEICESTER - Ak toto nie je osud, tak potom už nič. Davea a Sophie spája už od narodenia zvláštne puto. Narodili sa v rovnaký čas v tej istej nemocnici, ale zďaleka nielen to. Onedlho to už bude dokonca oficiálne, pretože títo dvaja, ktorí boli evidentne stvorení pre seba, sa chystajú vziať.

Ani Rosamunde Pilcherová by tento príbeh nenapísala lepšie. Davea McDermotta a Sophie Colesovú spája viac, ako je na prvý pohľad zrejmé. Pre začiatok, títo dvaja sa narodili v ten istý deň - 14. marca 1989 len dve hodiny po sebe, v rovnakej nemocnici Leicester Royal Infirmary a pri ich pôrode bola prítomná tá istá pôrodná asistentka. Oznámenie o ich narodení bolo dokonca zverejnené vedľa seba v rovnakom vydaní miestnych novín.

"Je naozaj veľmi neobvyklé, že sme sa narodili v rovnakej nemocnici a v rovnaký deň. Je to obrovská náhoda, ale tak to asi malo byť. Dave prišiel na svet o deviatej ráno, ja okolo jedenástej. Teší ho, že je starší," povedala so smiechom Sophie denníku Daily Mirror.

Na prvý pohľad celkom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Obaja vyrástli v mestečku Wigston len pár metrov od seba, navštevovali rovnakú základnú, strednú ba aj vysokú školu. Chodiť spolu začali, keď mali šestnásť rokov. Viackrát sa stalo, že si táto sympatická dvojica kúpila na narodeniny rovnaké darčeky. Je zjavné, že títo dvaja boli pre seba stvorení. No a tento víkend, v deň výročia prvého bozku, svoj vzťah spečatia aj oficiálne.

Na prvý pohľad celkom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Ľudia nám nechcú veriť, keď im povieme, že nás delia od seba len dve hodiny. Najhoršie je to, keď prechádzame pasovou kontrolou. Myslia si tam vždy, že si z nich strieľame," dodal softérový inžinier Dave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu