Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Odtiaľto svoje deti nedostanete! Bory Mall otvára najväčší detský Svet zábavy

Bory Mall otvára najväčší detský Svet zábavy Zobraziť galériu (3)
Bory Mall otvára najväčší detský Svet zábavy (Zdroj: Bory Mall)

Už tento piatok 15. mája otvorí nákupno-zábavné centrum Bory Mall najväčší vonkajší Svet zábavy pre deti na Slovensku postavený pri nákupnom centre. Žiadne z detí neodolá ani jednej z 57 hracích zostáv s vyše 120 rôznymi atrakciami.

Zábava a pohyb na čerstvom vzduchu

Bory Mall, nákupno-zábavné centrum pre celú rodinu, pripravilo pre svojich návštevníkov opäť niečo nové. Po šiestich mesiacoch od svojho otvorenia, otvára svoje brány aj najväčší a najmodernejší vonkajší Svet zábavy pre deti. Areál sa bude skladať z dvoch častí. Prvou bude verejná zóna s 23 samostatne stojacimi zostavami vrátane hmloviska na letné osvieženie či vzdelávacie atrakcie pod názvom Veda hrou.

Druhá, rozsiahlejšia, časť bude rozšírením Buppi – Detského sveta a ponúkne až 34 zostáv, na ktorých sa deti môžu dosýta vyblázniť. Najväčším lákadlom bude obrovský, 5-poschodový Megahrad, týčiaci sa do výšky 11 metrov. Jeho súčasťou sú takmer šesť metrov vysoké šmykľavky, lanové mosty, rampy, boxovacie mechy a množstvo ďalších atrakcií. Malí borci budú určite nadšení najmä z 50 metrov dlhej dráhy na spúšťanie sa na nafukovacích kolesách. Okrem Megahradu sú samozrejmosťou aj hojdačky, pieskovisko, dokonca lezecká veža  či autodráha so šliapacími autíčkami. Všetci odvážlivci by si nemali nechať ujsť visutú lanovú dráhu, na ktorej sa môžu spustiť z výšky viac ako 7 metrov.

Až do 1. júna zadarmo!

Skvelou správou je,  že celý areál zóny Buppi – Detského sveta, bude od otvorenia až do 1. júna pre návštevníkov zadarmo. Doprajte aj vy svojim deťom zdravý pohyb na čerstvom vzduchu, aktívnu zábavu, pri ktorej rozvíjajú svoje myslenie a motoriku a kde majú možnosť spoznať nových kamarátov. Nezabudnite, najväčší Svet zábavy pre deti otvára svoje brány už 15. mája 2015!

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu