Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Poznáme budúcnosť kráľovských detí: FOTO v článku, ako budú vyzerať Charlotte a George!

Kate a William po narodení Charlotte Zobraziť galériu (3)
Kate a William po narodení Charlotte (Zdroj: Foto: SITA)

LONDÝN - Druhorodené dieťa princa Williama a jeho manželky Catherine má len päť dní, no už stihlo zaplniť titulky novín a časopisov na celom svete. Ledva sa Charlotte Elizabeth Diana narodila, už sa experti predbiehajú v predpovediach o tom, ako bude vyzerať o niekoľko rokov spolu so svojím bračekom.

Narodenie princeznej z Cambridge oslavovali ľudia po celom svete. Hoci je stará len niekoľko dní, už teraz je ale známe, ako by mohla vyzerať, keď bude mať desať rokov. To isté platí aj pre jej bračeka. Americký forenzný antropológ Joe Mullins študoval fotografie ich rodičov, princa Williama a vojvodkyne z Cambridge a pomocu najnovších počítačových technológií následne vytvoril budúcu podobizeň ich potomkov. Do úvahy bral ich prevládajúce gény a fyziognomické vlastnosti, ktoré ich charakterizujú.

Zo Charlotte by podľa tejto prognózy mala byť veľká fešanda. Viac sa bude podobať na mamu, zdedí po nej lesklú hrivu aj nos. Oči sfarbené do modrozelena budú kombináciou oboch rodičov, zatiaľčo pery a bradu bude mať po otcovi.

Poznáme budúcnosť kráľovských detí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

George na portréte už na prvý pohľad pripomína Williama, hoci má tiež tmavšie vlasy. Nos a oči sú výsledkom pôsobenia otcových génov, uši má po Kate.

Poznáme budúcnosť kráľovských detí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mullins je vysoko rešpektovaný expert vo svojom odbore, ktorý v minulosti predpovedal napríklad budúcu podobu detí Brada Pitta a Angeliny Jolie či Toma Cruisa a Katie Holmes. Jedenásť rokov pracoval aj pre políciu, kde vypracovával portréty nezvestných detí. Vďaka jeho dielam sa mnohé z nich podarilo vypátrať.

"Je to všetko veda a forenzné umenie založené na rodinnej dedičnosti. Portréty som už vytváral pre množstvo celebrít. Čo sa týka britských kráľovských potomkov, budúci kráľ alebo kráľovná bude určite neodolateľná. William a Kate majú mnoho dobrých génov, ktoré sa o to postarajú," poznamenal Mullins.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu