Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Andrea sa líčila v kúpeľni, keď niečo spadlo na zem: Nasledovala šialená reťazová reakcia!

Andrea utrpela menšie popáleniny Zobraziť galériu (2)
Andrea utrpela menšie popáleniny (Zdroj: YouTube)

PRESTATYN - Každodenná rutina sa pre Andreau skončila takmer tragédiou. Keď si pred niekoľkými dňami nanášala mejkap, nešťastnou náhodou zhodila na zem dezodorant. Vzápätí nasledovala reťazová reakcia, v dôsledku ktorej mladá žena utrpela viaceré zranenia.

Andrea Carlessová sa minulý piatok, tak ako každý iný deň, išla ráno nalíčiť do kúpeľne. Vedľa nej bol položený telový dezodorant. V jednej chvíli ho rukou nechtiac zhodila na zem. To, čo nasledovalo potom, by si nebola predstavovala ani v tom najhoršom sne. Sprej totiž prepichol ostrý predmet, v dôsledku čoho sa jeho obsah dostal von.

"Aerosól začal nekontrolovateľne striekať všade naokolo a vzápätí explodoval. Bolo to ako veľká ohnivá guľa, ktorá sa šírila po celej kúpeľni," povedala dvojnásobná matka v rozhovore pre denník Daily Post. Pri incidente utrpela menšie popáleniny na predlaktí a na boku, kvôli ktorým musela byť prevezená do nemocnice. "Bol to desivý zážitok, doteraz som z toho otrasená. Ale mohlo sa to skončiť aj horšie," dodala s tým, že len pár minút pred výbuchom s ňou bola v miestnosti aj jej dvojročná dcérka Sienna.

Andrea sa líčila v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Carlessová chce teraz varovať ostatných ľudí pred možným nebezpečenstvom súvisiacim s používaním aerosólov. Pri styku s nimi treba byť vždy opatrný a hlavne ich treba pokladať na bezpečné miesto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu