Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bývalý politik si hľadá lásku v televíznej šou!

Každý túži po láske. Zobraziť galériu (10)
Každý túži po láske.

Každý túži po láske, nie každý ju však nájde. Úspešný podnikateľ a bývalý politik Anton (56) sa po mnohých stresujúcich rokoch presťahoval z mesta na vidiek a teraz, niekoľko rokov po rozvode, je rozhodnutý nájsť si lásku svojho života. A pomôcť mu v tom má televízna šou Farmár hľadá ženu na JOJke.

Anton, “romantický podnikateľ”, sa už dávnejšie presťahoval na obrovský ranč na samote pri lese, kde okrem príjemného relaxu buduje svoju farmu. Nemyslí iba na seba, deti z okolia sa uňho učia jazdiť na koni, ktoré chová. K politike sa už vrátiť nechce, tento pokojný život mu naozaj vyhovuje. Má veľa plánov, medzi nimi dokončiť reštauráciu a jeden veľký sen. Nájsť si partnerku, ktorej by mohol nosiť čerstvé kvety z lúk svojej farmy.

Bývalý politik si hľadá
Zobraziť galériu (10)

Nielen Anton túži po láske. Do šou Farmár hľadá ženu sa prihlásili aj ďalší, osudom skúšaní farmári a veria, že práve vďaka nej nájdu pravú lásku. Marián (34), je veľký fešák a športovec, no napriek tomu nemal šťastie na partnerku. Asi aj preto, že pred rokmi kúpil bývalé družstvo, kde spolu s rodičmi chová viac ako dvesto kusov dobytka, pávy, kone a psy, takže roboty je stále dosť. “Nájsť správnu ženu nie je v dnešnej dobe vôbec jednoduché,” hovorí Marián, no nevzdáva sa. 

Bývalý politik si hľadá
Zobraziť galériu (10)

 

Ďalší nádejný farmár Peter (30) má v romantickej prírode farmu, kde chová kravy, konec, ovce a králikov. Tento úprimný rybár sa venuje predovšetkým chovu pstruhov, ktoré vie vynikajúco pripraviť, pretože vie, že láska ide cez žalúdok. Láskavý farmár Peter doopatroval svojho dedka a teraz žije na farme sám, preto by prijal k sebe partnerku, ktorá by s ním zdieľala romantiku. Sám dobre vie, že pstruhov v rybníku je dosť, pravá láska je však jedna.

Bývalý politik si hľadá
Zobraziť galériu (10)

Medzi pánmi je aj Janka (26), mladá romantická farmárka, ktorá doteraz skutočnú lásku nezažila. Nebol čas a ani šanca popri práci na farme niekoho stretnúť. Teraz však prišiel moment, kedy by chcela svoje radosti aj starosti zdieľať, preto sa do šou prihlásila.

Bývalý politik si hľadá
Zobraziť galériu (10)

Marián (41) je pohodový chlap, no jeho príbeh nie je veľmi veselý. Po takmer dvadsať ročnom manželstve nasledovalo sklamanie a rozvod, no o svoje tri deti sa intenzívne stará aj teraz. Chýba mu však v živote partnerka, s ktorou by tento pokojný a vyrovnaný muž zdieľal svoj život.

Bývalý politik si hľadá
Zobraziť galériu (10)

Peter (43) o sebe s úsmevom hovorí, že je tak ohnivý, že sa každé ráno musí pre istotu poliať vodou, aby nezhorel. Tento temperamentný farmár už bol ženatý a z tohto zväzku má dcérku. Nebráni sa však začať nový vzťah a celkom by privítal, keby mu do rodiny pribudlo ešte jedno dieťatko. Peter presne vie, čo chce! Jeho ideálna partnerka by mala byť malá, štíhla, ryšavá s pehami a s malými prsiami.

Bývalý politik si hľadá
Zobraziť galériu (10)

Sklamaný pekár Jozef (54) je stále smutný z rozvodu. Aj napriek tomu, že od vtedy už ubehli viac ako tri roky, následky si nesie so sebou dodnes. Žije totiž v dome spolu so svojou exmanželkou. Jedno poschodie obýva ona, druhé zase on. Neďaleko má Jozef menší domček s farmičkou, kde má tiež malú pekáreň. V nej pečie domáci poctivý chlieb pre svoju rodinu a priateľov. Hľadá priateľku, no jeho podmienkou je, aby bola od neho o osem rokov mladšia, skôr štíhlejšej postavy.

Bývalý politik si hľadá
Zobraziť galériu (10)

Jánova (61) farma sa nachádza na samote a za svoju najväčšiu farmársku pýchu považuje svoj ovocný sad. S bývalou ženou prežil dvadsať rokov v meste, no na dôchodku sa chcel vrátiť na vidiek a tu nastali problémy, tak sa so ženou rozviedli. Odvtedy hľadá partnerku, s ktorou by bol opäť šťastný.

Bývalý politik si hľadá
Zobraziť galériu (10)

Štefan (65) žije na južnom Slovensku a v jeho prízvuku cítiť, že plynule hovorí aj po maďarsky. Chová prasiatka, má pole, kombajn. Na prácu okolo statku je však sám a bol by rád, keby sa nielen o prácu, ale aj o bežné radosti a starosti mal s kým podeliť.

Bývalý politik si hľadá
Zobraziť galériu (10)

Na farme, ktorá je akoby mimo civilizácie a najmä bez elektriny, žije romantik Vlado (56). Ovdovel pred dvomi rokmi a dnes by bol rád, keby mu nejaká spriaznená žena vypĺňala samotu. Jediné, ktoré u neho nemajú šancu, sú blondíny!

Bývalý politik si hľadá
Zobraziť galériu (10)

Ak si myslíte, že ste pre jedného s jojkárskych farmárov tá pravá, či spriaznená duša pre mladú farmárku, teraz máte šancu osloviť ich svojim listom a otvoreným srdcom. Možno láska na JOJke čaká aj na vás. 

 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu