Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rodičia sú v panike: Tínedžeri hrajú nebezpečne šialenú hru, môže sa skončiť fatálne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

LONDÝN - Facebookom sa šíri šialená hra, ktorá opantala tínedžerov. Jeden druhého vyzývajú k tomu, aby bez stopy zmizli a nikomu nepovedali, kde sú. Rodičia sú v totálnej panike a prosia deti, aby nepokúšali šťastie a neutekali z domovov.

Na sociálnej sieti sa prednedávno objavila nová zábavka zvaná "Hra 72". Jej cieľom je, aby sa tínedžer, ktorý sa do nej zapojí, vyparil na 12, 24 či dokonca 72 hodín. Rodine ani nikomu inému nesmie povedať, kde sa nachádza.

Francúzske úrady sa o tom dozvedeli po tom, ako na severe krajiny bez stopy na tri dni zmizlo trinásťročné dievča. No a uplynulý víkend sa, ako by sa nič nestalo, zjavila Emma pri dverách svojho domu. Rodičom ani polícii odmietla povedať, kde sa celý ten čas zdržiavala. Len povedala, že hrala Hru 72.

Na Facebooku sa v uplynulých dňoch objavili desiatky správ vystrašených rodičov, ktorých deti spravili rovnakú hlúposť. Prípadom sa už zaoberá aj francúzska organizácia Proti nebezpečným detským hrám. "Upozorňujeme všetkých rodičov, aby si boli vedomí toho, že aj ich deti sa môžu zapojiť do tejto riskantnej hry. Tínedžeri by si mali uvedomiť, že je lepšie, ak v hre zlyhajú, než by mali riskovať a nevrátiť sa domov vôbec," vyhlásili jej predstavitelia.

Nie to prvýkrát, čo sa vo Francúzsku rozšírila takáto nebezpečná hra. Vlani sa sociálnymi sieťami šírila výzva, pri ktorej sa ľudia hádzali do riek alebo morí. Skončilo sa to tragédiou, keď sa istý mladík utopil v rieke s bicyklom priviazaným o nohu.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu