Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pri obhliadke zistili šokujúce veci o pánovi domácom: Sliedil mladé mäsko!

(Zdroj: SITA)

MANNFORD – Ľudia sú stále vynaliezavejší, bohužiaľ, svoj talent nie vždy smerujú do tej správnej roviny. Tommy William Smith Junior bol nedávno zatknutý, pretože v snahe zachytiť paranormálnu aktivitu nainštaloval do kúpeľne v dome svojho priateľa skrytú kameru, aspoň podľa jeho slov. Zhodou okolností išlo práve o kúpeľňu jeho mladej dcéry.

Oklahomská polícia Tommyho zadržala po tom, ako jeho spolubývajúci objavil skrytú kameru v kúpeľni v rámci kompletnej prehliadky domu, ktorú vykonal, pretože sa snažil túto nehnuteľnosť predať. Tommy skutočne profesionálne umiestnil kameru do domu tak, že si to nikto počas viac ako roka nikto nevšimol.

Zoškriabal kúsok zrkadla a nahradil ho takým, ktoré vo vypočúvacích miestnostiach využívajú policajti. Kábel z kamery viedol priamo do jeho spálne. V čase odhalenia už Smith v tomto dome nebýval, na skrytú kameru nezabudol, dúfal, že ani noví majitelia si ju nevšimnú a bude mať tak viac objektov na pozorovanie.

Keď za ním prišla polícia, tvrdil, že je lovec duchov a kamerou len skúmal paranormálne aktivity. Tommy sa však nakoniec priznal, usvedčila ho aj jeho súkromná korešpondencia s tínedžerkami na sociálnych sieťach, v ktorej sa snažil dievčatá presvedčiť, aby sa stali web modelkami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu