Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fiat 500X a jeho mestská duša

Fiat 500X City Look Zobraziť galériu (9)
Fiat 500X City Look

Ten, kto pozná Fiat, vie, že vozidlá tejto značky vždy prekvapia dokonalými dizajnovými prvkami, vychytávkami alebo vylepšeniami, vďaka ktorým nedajú vlastníci na svoje Fiaty vôbec dopustiť. A nie je tomu inak ani u nového kompaktného crossoveru rodiny 500, osobitého modelu Fiat 500X.

Fiat 500X je neprehliadnuteľný. Je charizmatický, vďaka svojmu talianskemu  štýlu šitému na mieru, nekompromisne elegantný, výkonný, bezpečný a nadmieru komfortný. Mohli by sme pokračovať ďalej, ale už len týchto pár charakteristík z neho činí úplne návykového spoločníka na vašich cestách.

Za písmenom X sa ukrýva jeho krása a dobrodružná povaha. Tento symbol tiež naznačuje, že auto v sebe spája prvky z niekoľkých automobilových segmentov a dokáže osloviť mladých i vyzretejších zákazníkov vyhľadávajúcich jedinečný štýl a osobitosť. 500X vznikol hlavne pre dynamicky žijúcich zákazníkov s aktívnym spoločenským životom, ktorý sa venujú svojim koníčkom, túžia po radosti z jazdy a pritom chcú jednoznačne vyjadriť svoju osobnosť prostredníctvom auta s nezameniteľným dizajnom a rozsiahlymi možnosťami personalizácie.

Fiat 500x
Zobraziť galériu (9)

Mestská verzia tohto štýlového krásavca nazvaná City Look je typická výraznými a elegantnými chromovanými detailmi, nárazníkmi vo farbe karosérie, jemnými tvarmi, výnimočne priestranným interiérom, prvotriednymi materiálmi, dômyselnými technológiami  typickými pre vyššie segmenty v  službách bezpečnosti a pohody na palube a tiež pohonom predných kolies. Prichádza v troch stupňoch výbavy: Pop, Plus a najvyššia Lounge. Komfortný a nezameniteľný interiér v dokonalom talianskom štýle je k dispozícii v siedmych rôznych prevedeniach. Ponúka voľbu medzi textilom a kožou a niekoľko povrchových úprav a farieb či farebných kombinácií. Farbu karosérie je možné vybrať z 12 odtieňov pastelových  a metalických farieb ako aj trojvrstvových a matných lakov, ktoré dokonale podtrhujú povahu vozidla. Na výber je tiež šesť typov kolies z ľahkých zliatin od 16 do 18 palcov.

500X City Look sa perfektne hodí do každodennej mestskej prevádzky, pretože aj keď je interiér priestranný, zvonku sa pyšní kompaktnými rozmermi. Poteší určite aj ponukou vynikajúcich motorov, ktoré zaručujú špičkové výkonnostné parametre, agilitu, ale i účinnosť v zmysle spotreby paliva a produkcie emisií CO2, čo je veľmi dôležité predovšetkým v mestskej prevádzke. Až štyri rôzne motory v spojení s 5- a 6 stupňovou manuálnou prevodovkou alebo automatickou 6 stupňovou dvojspojkovou prevodovkou. Tomu sa hovorí  Xtra vzrušujúca a Xtra výnimočná ponuka!

Viac informácií: http://www.fiat.sk/500x/

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu