Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Moderátor zistil, prečo nie je dobré rušiť korytnačky pri sexe: VIDEO sa stalo hitom!

Samec začal moderátora prenasledovať
Samec začal moderátora prenasledovať (Zdroj: YouTube)

LONDÝN/VICTORIA - Nie je dobré rušiť korytnačky oddávajúce sa sexu. To je lekcia, ktorú zistil moderátor televízneho programu nakrúcaného pre kanál National Geografic Paul Rose, napísal spravodajský server news.com au.

Počas pobytu na Seychelách s kameramanom narazili na pár korytnačiek obrovských vo veľmi intímnej chvíľke. "Prechádzali sme po ostrove a počuli hlasné, rytmické bručanie vychádzajúce z hustého krovia. Veľmi nás potešilo, keď sme zistili, že sú to dve páriace sa korytnačky obrovské - úžasná vec, akú môžete v prírode vidieť," povedal Rose novinárom. "Urobil som to, čo v tú chvíľu bolo samozrejmé - spoločne s naším producentom Neulom Gelinasom sme si ticho sadli do trávy a skoro sme ani nedýchali, aby sme ich nerušili," dodal.

Ale korytnačky si ich predsa len všimli. Rozčúlený samec vyrazil proti nim, frkal a pľul. Rose začal v panike ustupovať, ale korytnačí samec sa nehodlal vzdať a prenasledoval narušiteľa svojho súkromia v tom, čo by sa dalo popísať ako najpomalšia a možno aj najkomickejšia naháňačka v histórii.

Záznam incidentu zverejnený na internetovom serveri YouTube sa už stihol stať veľkým hitom - za necelý týždeň nazbieral takmer päť a pol milióna zhliadnutí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu