Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajomstvo vzťahov Evity Urbaníkovej a Bukovského zdravé telo

bukovsky Zobraziť galériu (10)
bukovsky

Chcete vedieť, ako si Evita vytvorila harmonický vzťah? Ako pochopiť svoje vzťahy a vniesť viac radosti prostredníctvom humoru a hry do spolužitia? A konečne vo vzťahu zažiť samu seba. Zaujíma Vás ako vytvoriť rovnováhu medzi emóciami, stravou a nárokmi na seba? Igor Bukovský sa vás opýta, či chcete jesť kvôli tomu, že máte na niečo chuť alebo ste hladní.

Ak sa chcete prakticky inšpirovať v oblasti vzťahov, zdravia, štýlu, financií a vašich cieľov, príďte na RealWoman Inšpirujúci deň 28.3.2015 od 9:00 do Hotela Tatra na Námestí 1.mája 5 v Bratislave.

Okrem Evity UrbaníkovejIgora Bukovského vás budú počas celého dňa inšpirovať ďalšie zaujímavé osobnosti. 1. certifikovaná koučka štýlu pre Slovensko a Českú republiku - Dagmar Gabulová, vám ukáže ako si nájsť svoj jedinečný štýl obliekania, v ktorom sa budete cítiť sami sebou, sebavedomo a navyše podporí aj vaše pracovné zámery. Dozviete sa ako zmena zovňajšku pomôže naštartovať vnútornú zmenu.

Ako jogou nadobudnúť pozitívny vzťah k svojmu telu a vedieť si vyčistiť hlavu od ťaživých a nepotrebných myšlienok nás naučí Katarína Ježovicová - profesionálna trénerka jogy. Podelí sa o jednoduché tipy a triky ako cvičiť s láskou a pravidelne.

V poobedňajších hodinách sa  pôjdeme ešte hlbšie pod povrch.  Prednáška ŽIVOT S RADOSŤOU A NAPLNENÍM nám ukáže, ako vedieť, že som na správnej ceste a ako vytvoriť reálnu zmenu a výsledky vo svojom živote. Autorka knihy „Ako dostať od života, čo chceme“ a zakladateľka RealWoman Katarína Zacharová nám povie ako dôvera, odvaha a vytrvalosť pomôžu naplniť sny.

Na podujatie prijal pozvanie aj britský biznis kouč roka 2011 a multimilionár Sukhi Wahiwala, ktorý nás naučí,  ako použiť princípy rodiny pre rast biznisu a prečo je mentoring kľúčový na ceste k finančnému a biznis úspechu. Ako nastaviť svoj vzťah peniazom a nesabotovať ich prílev.  Miliónové rady z prvej ruky.

V sekcii otázok a odpovedí Vám Sukhi Wahiwala ponúkne overené stratégie na vaše konkrétne biznis problémy vďaka svojim dlhoročným podnikateľským skúsenostiam, svojmu etickému postoju, znalosti neurolingvistických techník a rodinnej obchodníckej tradícii. Ušetrí vám mnoho času a peňazí. Za mentoring s ním platia v Británii stovky až tisíce libier. Teraz máte jedinečnú možnosť od neho načerpať inšpiráciu a múdrosť len za 28 Eur.

Lístky na podujatie si môžete kúpiť na PREDPREDAJ.SK.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu