Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO šialenosti, nad ktorou si budete klepať po čele: Tento chlap už nevie, čo so sebou!

Slaninka upečená na zbrani
Slaninka upečená na zbrani (Zdroj: YouTube)

ZAVALLA - Zanietený strelec uspokojil obe svoje chute, keď zbraň obalil slaninou, ktorá sa v dôsledku tepla generovaného počas výstrelu upečie. Potom si na nej pochutná. Naozaj originálny a zároveň pomerne nebezpečný spôsob, ako si pripraviť potravu.

Dustin Ellermann je strelecký samouk a vášnivý lovec, ktorý pred časom vyhral reality šou zameranú na strieľanie Top Shot vysielanú na History Channel. Tentoraz sa rozhodol, že spojí svoje dve vášne - streľbu a jedlo, dokopy. Pušku Gemtech Trek obalil plátkami slaniny a tie následne upevnil alobalom.

Potom už prišla na rad samotná paľba, ktorá v tomto prípade poslúžila aj ako taká prenosná kuchyňa. Vplyvom pôsobenia tepla, ktoré sa vytváralo počas streľby vo vnútri zbrane, totiž slaninu upieklo. Dokonca bolo počuť, ako sa škvarí a prská a z pušky vychádzal aj dym.

No a nakoniec zostávalo slaninu už len zjesť. Dustin ju z pušky opatrne odstránil pomocou kliešťov a s radosťou skonzumuje. "Poďme zabiť nejaké ďalšie prasce," zakončil svojsky rodák z amerického Texasu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu