Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Monštruózny pitbul naháňa hrôzu: Keby na vás skočil, je s vami amen!

Hulk so svojou majiteľkou Zobraziť galériu (3)
Hulk so svojou majiteľkou (Zdroj: YouTube)

CARROLL - Pitbul je plemeno, ktoré naháňa hrôzu samo o sebe. Teraz si predstavte, že v americkom New Hampshire žije pes rovnakej rasy menom Hulk, ktorý svojimi rozmermi prekonáva akékoľvek očakávania. A najmä neznámym ľuďom naháňa poriadny strach.

Keby na vás niekedy zaútočil tento pes, nemáte najmenšiu šancu. Hulk je totiž údajne najväčším pitbulom na svete. Je nielen vysoký, ale aj poriadne ťažký; váži takmer 80 kilogramov. Jeho majiteľ Marlon Grennan je známym chovateľom psov. "Psy šľachtím zámerne kvôli ich veľkosti. Chcem zachovať ich najlepšie rysy," povedal pre Huffington Post.

Monštruózny pitbul naháňa hrôzu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Hulk sa narodil 13. septembra 2013 v Marlonovej chovateľskej stanici Dark Dynasty K9. Špecializuje sa na výcvik psov v oblasti ochrany osôb a majetku či výcvik poslušnosti.

Monštruózny pitbul naháňa hrôzu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Šľachtenie pitbulov, bez ohľadu na ich veľkosť, nie je každému po vôli. "Každý týždeň nás kontaktuje štyristo ľudí, ktorí sa chcú z rôznych dôvodov zbaviť svojich pitbulov. Zvyšovať toto číslo šľachtením je veľmi nezodpovedné," uviedla Becky Hollyová zo záchrannej stanice pre psov.

Grennan sa bráni a tvrdí, že budúcich majiteľov psov vyberá veľmi dôsledne. Zmluva o kúpe, ktorú s nimi podpisuje, totiž obsahuje klauzulu, ktorá mu zaručuje možnosť kontrolovať svojich zvieracích odchovancov každé tri mesiace. Dodal, že čoskoro plánuje otvoriť útulok pre nechcených pitbulov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu