Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO mutanta, akého ste ešte nikdy nevideli: Čudo s penisom na čele!

Prasačí mutant Zobraziť galériu (3)
Prasačí mutant (Zdroj: 9ijanews.com)

NANNING - Svet obleteli fotky podivného zvieraťa, ktoré má ľudskú tvár, prasačie telo a z čela mu vyrastá "penis". Tento mutant sa narodil v Číne a veľmi rýchlo sa stal populárnym. Viacerí ľudia jeho majiteľovi ponúkali nemalé peniaze za odkúpenie. Bohužiaľ je už ale neskoro.

Prasnici farmára z mesta Nanning v centrálnej Číne sa nedávno narodilo devätnásť mladých. Jedno z toho ale viac ako zviera pripomínalo akéhosi čudného mutanta. Tvár, ktorej dominovali dve veľké oči, sa viac podobala tej ľudskej a z čela navyše vyrastal útvar pripomínajúci mužský pohlavný orgán.

FOTO mutanta, akého ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: 9ijanews.com)

FOTO mutanta, akého ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: 9ijanews.com)

Akonáhle sa fotky prasiatka objavili v miestnych médiách, zaplavili muža menom Tao Lu štedré ponuky na jeho kúpu. Bohužiaľ malý mutantík zomrel, pretože ho odvrhla matka a navyše odmietol piť z fľašky. "Pochádzal z veľkého vrhu, takýto bizarný mutant sa narodil len jeden. Zomrel ale ešte predtým, než som na ňom stihol zarobiť. Podľa toho, koľko peňazí mi ľudia núkali, som ho mohol predať za viac, ako všetky ostatné mladé dokopy," povedal farmár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu