Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Už nikdy žiadne smradľavé prdy: Po tejto pilulke zaveje z vášho otvoru vôňa ruží!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pilulepet.com)

PARÍŽ – Z obyčajných ľudí sa stávajú milionári väčšinou len vtedy, keď sa im podarí vynájsť niečo úplne nové, originálne a nenahraditeľné. Alebo, ako je to v prípade Francúza menom Christian Poincheval (65), nájdete riešenie na každodenné problémy väčšiny obyvateľstva Zeme. Už sa nikdy nebudete musieť hanbiť, po tejto pilulke budú vaše vetry voňať!

Christian sa po jednom trápnom incidente rozhodol, že už sa nikdy nechce hanbiť. Keď bol s rodinou na večeri v reštaurácii, začal totiž cítiť, že jeho črevá sa hýbu. Mal hrozné vetry, čo spôsobilo, že väčšina hostí odišla. A tak zmiešal prírodné púdre, ktoré sa používajú do šampónov pre domáce zvieratká či do suchých šampónov, a voilà, zázračná pilulka je na svete!

Už nikdy žiadne smradľavé
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: pilulepet.com)

Môžete si zvoliť aj obľúbenú vôňu, napríklad ruže, zázvoru alebo čokolády. Existuje aj variant pre vášho psa. Pritom tento doplnok stravy stojí 19,90 eur. Dá sa objednať výlučne cez Christianovu web stránku a podľa odhadov to vyzerá, že sa jej darí viac než dobre. Stránka sľubuje, že celý proces výroby prebieha vo francúzskych laboratóriách. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu