Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Milenecký megaškandál: Žena šéfkuchára Pohlreicha sexovala so žiakom (†16), pornoFOTO nevery!

Pred Pohlreichom mala slabosť na zajačikov Zobraziť galériu (5)
Pred Pohlreichom mala slabosť na zajačikov

PRAHA - Učiteľka nedokázala svojho obľúbeného žiaka opustiť ani po tom, ako opustil brány základnej školy. Šestnásťročný študent sa zaplietol s o dvadsať rokov staršou ženou, nie však hocakou. Nielenže to bola kamarátka jeho matky a susedka, bola to tiež súčasná manželka známeho televízneho šéfkuchára Zdeňka Pohlreicha!

Učiteľka druhého stupňa doučovala podľa českého webového magazínu Extra.cz Filipa Č. v školskom roku 2005/2006 (nielen) angličtinu. Keď boli sami v paneláku v pražskej Libuši, vzájomná príťažlivosť sa medzi nimi vystupňovala a učiteľka začala dávať žiakovi prvé lekcie sexu. Pár však urobil osudovú chybu. Vášnivé chvíle si nakrúcali a fotografie z „doučovania“ sa stali pre Filipa trofejou, s ktorou sa chcel pochváliť pred kamarátmi. Čoskoro sa medzi nimi začali šíriť fotografie z ich vystrájania.

Milenecký megaškandál: Žena šéfkuchára
Zobraziť galériu (5)

„Bolo to drsné, jeden z rodičov jeho kamarátov objavil, čo má jeho syn v mobile. Počul som, že to išiel riešiť s jej manželom aj do školy,“ uviedol anonymný zdroj pre Extra.cz. Nebola to vraj jediná sťažnosť na učiteľku, ktorá na konci roka odišla zo školy. Stykom s mladistvými sa údajne vtedy 36-ročná učiteľka zabávala a nebol to jej prvý a možno ani posledný „zajačik“.

Milenecký megaškandál: Žena šéfkuchára
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: extra.cz)

„Vzťah som s ním mala, zo školy som odišla, pretože som si zohnala lepšiu prácu. Trvalo to asi tri mesiace,“ priznala učiteľka. Podotkla ale, že to bol jediný jej vzťah s mladistvým a manžel, ktorému pred rozvodom porodila ešte druhé dieťa, o nevere netušil. Matka Filipa však o ich vzťahu vedela. Filip bol podľa výpovede jeho kamarátov uletený a rád skúšal nové veci. O ich vzťahu všetci vedeli a učiteľka často vozievala aj jeho kamarátov na rôzne akcie. Nebolo výnimkou, keď flirtovala aj s ostatnými. „Filip mal proste hustú babu, ktorá sa toho nebála,“ skonštatoval jeden z nich.

Milenecký megaškandál: Žena šéfkuchára
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: extra.cz)

Trojmesačný vzťah s Filipom, ktorý pre Zdeňku skončil odchodom zo školy, mal však zvláštne pokračovanie. Mladík v roku 2008 za podivných okolností tragicky zahynul po strete s električkou.

Manželka mediálnej hviezdy!

Redakcia Extra.cz zistila, že sexuchtivá učiteľka je aktuálnou manželkou slávneho českého šéfkuchára Zdeňka Pohlreicha (57)! Ten sa pred štyrmi rokmi dramaticky rozviedol so svojou manželkou kvôli milenke, ale teraz si ešte viac „zavaril“. Učiteľka Zdeňka Grubenová (42) totiž ukrýva nejedno predmanželské „video“.

„Takmer si ju už nepamätám, ale áno, vzala si Pohlreicha,“ potvrdila pre Extra.cz riaditeľka školy v Dolních Břežanoch, kde Grubenová vtedy učila, Iva Fisherová. Teraz už Zdeňka Pohlreichová prijala manželstvom so známym kulinárom v roku 2011 aj celkom novú identitu. Dala si údajne upraviť poprsie a svoje staré povolanie zavesila na klinec, keď sa stala prevádzkovateľkou Mini Horse Clubu v Líšnici.

Zdeňka s novým manželom
Zobraziť galériu (5)
Zdeňka s novým manželom  (Zdroj: Profimedia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu