Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž priviedol koňa na párty: Predviedol niečo neuveriteľné!

V jednej ruke opraty, v druhej dieťa
V jednej ruke opraty, v druhej dieťa (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - V opitých hlavách sa zrodí kadejaká hlúposť. Tento Mexičan ani možno nebol pod vplyvom alkoholu a aj tak dostal bláznivý nápad, ako spestriť párty, na ktorú bol pozvaný. Doviedol si na ňu nezvyčajnú spoločnosť - koňa, a to nie hocijakého.

Alkohol ani hlasná hudba už zďaleka nie je zárukou dobrej párty. Už to chce niečo viac. Niečo, čím dokonale šokujete jej účastníkov. To sa podarilo pánovi, ktorý na nedávno sa konajúci večierok v duchu mexickej kultúry dorazil naozaj štýlovo. Na koňovi a so sombrerom na hlave.

Polminútové video zachytáva zviera, ako reaguje na prítomnú hudbu a perfektne sa hýbe do rytmu. Muž ho má očividne pod kontrolou, pretože mu úplne stačí držať opraty len jednou rukou, zatiaľ čo v tej druhej má batoľa.

Užívatelia sa domnievajú že ide o španielske plemeno andalúzskeho koňa, ktorý sa využíva najmä pre drezúru, ale i parkúr či zháňanie dobytka. Pohyb, ktorý dotyčný kôň vo videu predvádza, sa vraj volá piaffe. Je to veľmi náročný prvok, ktorý si vyžaduje ohromnú silu.

Kôň na párty

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu