Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Helena (25) sa chcela zabiť a skočila pod vlak: Prežila, prišla o obe nohy a je šťastná!

Helena prišla o nohy pri stretnutí s vlakom Zobraziť galériu (4)
Helena prišla o nohy pri stretnutí s vlakom (Zdroj: YouTube)

EASTLEIGH - Keď dosiahla mladučká Helena (25) dospelosť, rozhodla sa skoncovať so svojím životom. Trpela depresiami, bola závislá na kokaíne a navyše ju v škole šikanovali. Skočila pod vlak, ale pri tragédii nezahynula. Prišla však o obe nohy. O pár rokov neskôr sa potom stalo niečo, čo navždy zmenilo jej život.

Dnes, o osem rokov od tragédie, je Helena neskutočne šťastná a vyzerá úžasne. Za všetko podľa jej slov môže materstvo a stretnutie s milovaným manželom. Keď ju krátko po nevydarenom pokuse o samovraždu našiel na koľajniciach náhodný chodec, bola zúfala: „Videla som veľa krvi a moje nohy s odrezanými džínsami. Bolo to veľmi trýznivé.“ S amputáciou nôh je dnes sebavedomá mladá žena už úplne vyrovnaná.

Helena (25) sa chcela
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

„Keď som prišla o nohy, myslela som si, že môj život sa skončil. Ale teraz mám toľko dovôdov, prečo žiť,“ povedala šťastná mama malého Tomáša.

Helena (25) sa chcela
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

„Nikdy som si nemyslela, že by ma mohol niekto chcieť a nemyslela som si, že by som mohla dosiahnuť veci ako sobáš alebo materstvo,“ myslela si Helena po nehode. Jej život bol neznesiteľný až do chvíle, keď v roku 2011 otehotnela s Viliamom (31).

Dnes je Helena skutočne šťastná, dokonca začala opäť študovať na vysokej škole kriminológiu. Teraz žije s pocitom, že má všetko, po čom kedy túžila, uviedol britský denník The Mirror.

Helena (25) sa chcela
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu