Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kristína (39) predstierala rakovinu: Naleteli jej stovky ľudí, žila ako rocková hviezda!

Kristína tvrdila, že sa nachádza v piatom štádiu rakoviny! Zobraziť galériu (3)
Kristína tvrdila, že sa nachádza v piatom štádiu rakoviny! (Zdroj: YouTube)

HOMELAND - Kristína Lagmanoová z Kalifornie bola kvôli zbierke ochotná zájsť ďaleko. Oholila si hlavu a na sociálnej sieti si vytvorila konto s prosbou, aby jej ľudia posielali peniaze. Podvodníčka prešla cez rozum stovkám darcom!

Matka troch detí na svojom Facebooku najprv uverejnila šokujúcu správu. Vyhlásila, že trpí rakovinou a nachádza sa v piatom štádiu (ktoré neexistuje). Dobrosrdeční ľudia jej vytvorili konto na stránke GoFundMe a dokonca pre ňu zorganizovali zbierku v miestnom komediálnom klube. Keď sa však Kristína namiesto toho, aby strávila svoje posledné dni s rodinou, vybrala na výlet naprieč krajinou, vzbudila podozrenie.

Kristína tvrdila, že trpí rakovinou prsníka, čo však nebola pravda a podvedení ľudia jej ochotne posielali finančné dary. „Som taká vydesená... Bojovala som naozaj tvrdo ... Naozaj som neverila, že sa dožijem dneška“ napísala na svoj profil Kristína 2. februára  a poctivo si holila hlavu či nosila tričká s motívmi boja s rakovinou.

Kristína tvrdila, že sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Po tom, ako žena dostala peniaze, začali mať niektorí ľudia podozrenie. „Kristína bola šťastná, šantila, veľa pila a nosila darčekové predmety. Jej správanie bolo divné, pretože predtým povedala, že jej ostávajú len štyri až šesť týždňov života,“ povedala Valéria Cortesová, ktorá kedysi patrila medzi jej najsilnejších priaznivcov.

Kristína si užívala darčekové karty, kúpeľné procedúry a chodila do reštaurácií. „Každú noc chodievala von piť a zabávala sa na párty ako rocková hviezda,“ dodala pre ABC10 Cortes, ktorá jej osobne darovala asi 250 dolárov v hotovosti a darčekové karty.

Jednou z vecí, ktoré Kristínu usvedčili, bola lož, keď vyhlásila, že je v štádiu 5. Takisto nezverejňovala žiadne súkromné fotky z chemoterapeutickej liečby. Ľudia jej začali dávať kontrolné otázky a ona bola okamžite nevľúdna. Prostredníctvom Facebooku ju začali vyzývať, aby preukázala, že má naozaj rakovinu.

Po tom, ako sa jej lož prevalila, bola Kristína nahlásená na polícii. Podľa súdnych záznamov jej ľudia darovali asi 3 000 dolárov, teda zhruba 2 400 eur. „Zázračne vyliečená“ žena však obvinenia odmietla s tým, že nič nezákonné neurobila. Naďalej tvrdila, že mala rakovinu, ale cíti sa lepšie. Súdna evidencia však odhalila, že Kristína mala už v minulosti na rováši podvod v oblasti sociálneho zabezpečenia a spreneverila peniaze.

Kristína tvrdila, že sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu