Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Raňajky do postele - ideálny spôsob, ako povedať tomu druhému „ĽÚBIM ŤA“!

Raňajky do postele – ideálny spôsob, ako povedať tomu druhému – „ĽÚBIM ŤA“! Zobraziť galériu (7)
Raňajky do postele – ideálny spôsob, ako povedať tomu druhému – „ĽÚBIM ŤA“!

Prišli ste včera opäť neskoro, zabudli ste na dôležitý dátum výročia, či ste si opäť nezahryzli do jazyka pri vášnivej diskusii? Vieme, ako si ľahko a šarmantne vylepšíte pošramotené skóre. V Bratislave a blízkom okolí existuje originálna služba bruncher.sk, ktorá Vám prinesie raňajky až do postele - pre Vašu polovičku, aby sa znova na Vás usmievala.

Každý z nás si už aspoň raz vysníval romantické raňajky v posteli  , kedy jeden partner rozmaznáva toho druhého a popri lahodnom jedle sa ich prepletené nohy dotýkajú pod perinou... Ideálna predstava leňošenia ako vo filme už nie je len snom. Aj Vy si ju už môžete dopriať úplne bez námahy , a čo je ešte lepšie, môžete ju dopriať druhému ako originálne prekvapenie! Postaráte sa tak o úžasnú emóciu, na ktorú tá Vaša polovička len tak ľahko nezabudne. Sladká odmena za tento počin Vás určite neminie.

Brunch to bed

Čo je na tom úžasné?  Nemusíte ani vstávať z teplej vyhriatej postele!  Čerstvé raňajky prídu za Vami rovno domov. Stačí si vybrať z viacero perfektne zladených hotových balíčkov – Darčekový brunch, Brunch na vyznanie lásky, Luxus pre mňa a Tebači Bio Brunch ako z babičkinej záhradky   ai.

Alebo ešte lepšie! Navoľte si podľa toho, čo presne máte na raňajky radi Vy a Vaša polovička.  Výber zdravých dobrôt v Brunchi na mieru je naozaj rozmanitý. Potom už len vyplniť osobný odkaz, ktorý si príjemca nájde v romantickej obálke v darčekovom koši spolu s čerstvými raňajkami a jedinečný zážitok sa stáva reálnym na ceste k Vám domov.

Službu Bruncher však oceníte aj ako originálne poďakovanie pre dôležitého biznis partnera. Zabudnite na nezáživnú fľašu vína či bežné reklamné predmety na PF 2015. Vykročte do nového roka úspešnejšie a s lepšími obchodnými vzťahmi už teraz – zašlite čerstvé raňajky spolu s poďakovaním tomu, koho si vážite a urobíte mu tak netradičným Biznis brunchom naozaj nezabudnuteľné ráno. Aj Vás by isto potešilo, ak by ste prišli do práce, a tam by na Vás čakala šarmantná kuriérka s voňavým balíčkom iba pre Vás...

Rovnako môžete odľahčiť napätú atmosféru na porade, či si nakloniť vystresovaného kolegu, napr. takým Brunchom na udobrenie koleguči Brunchom pre lepšiu atmošku. Alebo začať nový pracovný deň na porade či rannom teambuildingu pri chutnom zdravom jedle a spokojných usmievavých kolegoch.

Nech už si vyberiete akékoľvek využitie služby Bruncher, nezabudnite, okrem kvalitných a zdravých surovín ponúknete hlavne nezabudnuteľnú emóciu. Veď láska aj dobré obchody idú cez žalúdok...

Zvoní Vám domový zvonček? Možno sú to raňajky pre Vás... :).

 

 

-reklamná správa-

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu