Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dovolenka all inclusive aj pre vašu mačku

Hotel pre mačky Zobraziť galériu (10)
Hotel pre mačky (Zdroj: www.hotel-pre-macky.sk)

Plánujete si predĺžený jesenný víkend, wellnes pobyt v kúpeľoch alebo vás čaká dlhšia služobná cesta? Robíte si plány na zimnú dovolenku či skvelú lyžovačku? Pre niekoho úplná pohoda ale vy, čo máte doma zvieracích miláčikov sa rok čo rok trápite s otázkou "kam s mačičkou?" Mačky všeobecne neznášajú dlhé cestovanie a veľké zmeny.

Ak cestujete na dlhšiu dovolenku, vaše možnosti sa znižujú na variant "rodina a priatelia" alebo hotel pre mačky. Ak sa rozhodnete pre hotel, je vhodné si vopred zistiť podmienky na prijatie mačky, referencie od predchádzajúcich klientov, pripadne sa ísť osobne pozrieť.


Rodinný hotel pre mačky v Devínskej Novej Vsi vás o všetkých podmienkach informuje už vopred na svojom webe www.hotel-pre-macky.sk, ale nie je problém prísť na obhliadku aj bez mačičky a pozrieť si mačací život v hoteli aj naživo.


Vaši zvierací miláčikovia budú ubytovaní v interiéri vonkajšej budovy, ktorá sa nachádza v príjemnom prostredí záhradky rodinného domu. Každá mačička má svoj koterec s toaletou, poličkou, vankúšikom alebo pelieškom a samozrejme miskami na stravu a vodu. V pripade, že majitel súhlasí, môže sa mačička voľne pohybovať po hoteli, zahrať sa na veľkom škrabadle alebo si vychutnávať výhľad do záhradky cez okná. Príjemným bonusom sú aj dcérky majiteľov hotela, ktoré majú dostatok lásky a hladkacích síl aj pre vašu mačičku.


Je potrebné mysliet na to, ze mačka je tvor nie úplne prispôsobivý, má rada svoje pohodlie a preto sa často stáva, že prvé dni v hoteli je skôr utiahnutá, môže sa prejaviť aj nezvyčajným správaním. Ale zo skúseností sa vie, že na tretí deň sa "prelomia ľady", mačička sa začne v neutrálnom prostredí cítiť príjemne, začne vyhľadávať kontakt, hrať sa a skúmať nové zákutia. Výhodou je, ak majiteľ prinesie so sebou aj svoje staré tričko alebo obľúbený peliešok, deku či hračku.
V hoteli dostávajú mačky len tú najkvalitnejšiu stravu overených značiek, ale nie je problém priniesť si aj stravu vlastnú. Pred príchodom do hotela je potrebné ešte skontrolovať, či má mačička všetky potrebné očkovania a je úplne zdravá. Očkovací preukaz zostáva v hoteli, aby v prípade potreby bol dostupný pre veterinára.


Majitelia hotela vám radi zašlú priebežne aj fotografie a informácie o priebehu ubytovania, aby ste si svoju dovolenku užili v maximálnom pohodlí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu