Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Slovenský „Batman“ má vážnu konkurenciu: Temný jazdec na VIDEU priamo v akcii!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Twitter)

CHIBA - Pamätáte si ešte na maskovaného „Batmana“ z Dunajskej Stredy, ktorý chcel pod prezývkou „Severný Batman“ bojovať proti zlu? Nie je jediný! Štafetu superhrdinu po ňom prevzal japonský tmavý rytier Chibatman!

Je sexy, nosí kultový oblek a jazdí na Batpode. Kým slovenský „Severný Batman“ z Dunajskej Stredy čelil napriek šľachetným cieľom obvineniu zo sexuálneho zneužívania, japonský Chibatman pochádza z mesta Chibat  a jeho úlohou je priniesť ľuďom šťastie. Totožnosť tohto superhrdinu síce ostáva zahalená, ale za maskou japonského superhrdinu sa údajne skrýva 41-ročný zvárač, ktorý sa vo voľnom čase rád venuje boju proti zlu.

Slovenský „Batman“ má vážnu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Zatiaľ čo jeho oblek je kupovaný, trojkolesový Chibatpod v hodnote 5 700 dolárov si poskladal sám! Chibatman sa stal v Japonsku takou senzáciou, že ľudia zaplavili sociálne siete jeho fotkami a videami s ním. Podľa miestnych sa Chibatman správa na cestách ukážkovo a dodržuje predpisy.

„Je to trochu nezvyklé,“ pripustil jeden z jeho starších obdivovateľov.  „Ale na druhej strane je to práve teraz aktuálne. Každý odtiaľto povedal, že je zaujímavý. Myslím, že je určite unikátny,“ dodal.

Legenda pokračuje, kultový tmavý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

„Začal som to robiť pred tromi rokmi,“ povedal novinárom dokonalý imitátor Batmana chrapľavým hlasom. „Pokiaľ ide o moje dôvody, v dôsledku veľkého zemetrasenia sa ľudia zabudli usmievať. Chcel som im úsmev vrátiť späť, a to je príčina, prečo som začal,“ odkázal svojim fanúšikom Chibatman, ktorý začal so svojou bat-misiou po ničivej vlne cunami, ktorá v roku 2011 zasiahla Japonsko. Len pre zaujímavosť, Chibatman priznal, že z času na čas sa zvykne obliekať aj ako príslušník jednotky rýchleho nasadenia z legendárnych Hviezdnych vojen. Informovala o tom britská spravodajská stanica BBC.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu