Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Adymu Hajdu záhadne narástli svaly. Vieme prečo

Zobraziť galériu (3)

Koncom augusta sa začala na internete šíriť správa o tom, že z Adyho Hajdu sa stal veľký svalovec. Za záhadou stojí niečo viac, nie iba hodiny v posilňovni.

Ady Hajdu je už roky spájaný so zábavou, s filmom, divadlom. Prednedávnom však internetovým svetom preleteli informácie o tom, že mu začali rásť svaly. Banner s otázkou „Prečo má Ady Hajdu veľké svaly?“ si všímali mnohí ľudia. Po kliknutí naň sa okamžite dostali na stránku s vtipnou a hravou grafikou Adyho a s možnosťou napísať vlastnú odpoveď na otázku Adyho svalov.

„Podľa mňa sa bude nakrúcať dokument o boxerovi Kličkovi a Ady chce hrať hlavnú úlohu.

 

Privyrába si stavaním kulís v divadle.“

 

“... asi ho uštipli do ramien včely.“

Aj takéto kreatívne tipy odzneli v odpovediach ľudí, ktorí sa zapojili do súťaže. A o tom, že tipovať sa naozaj oplatí, svedčí tiež hlavná výhra súťaže – víkendový wellness pobyt pre dvoch v Tatrách, kde v peknom prostredí budú môcť výhercovia popracovať na svojich svaloch.

Na rozlúštenie záhady nebolo treba dlho čakať. Po niekoľkých týždňoch sa na internete objavili bannery s rovnakou otázkou, tentoraz však pribudla aj odpoveď. Nečakaná. Žiadna posilňovňa. Žiadne hodiny power jogy.

Ady Hajdu preniesol už viac ako 100 000 ľudí na Modrý plyn
od RWE Gas Slovensko. A preto mu narástli veľké svaly.
Veď preniesť toľkých ľudí, to nie je iba tak.

„Do prenášania ľudí som sa pustil so značkou RWE Gas Slovensko pred 3 rokmi a stále ma to baví. Udržujem si kondíciu a s Modrým plynom šetrím slovenským domácnostiam mesačne viac ako sto eur,“ s úsmevom na tvári tvrdí Ady.

Novou, sviežou reklamnou kampaňou chcela značka RWE Gas Slovensko povedať všetkým ľuďom nielen to, že je voľbou číslo jeden pri zmene dodávateľa plynu na Slovensku, ale aj to, že veriť Modrému plynu sa naozaj oplatí. Pretože Modrý plyn už ušetril svojim zákazníkom viac ako 4,8 milióna eur.

Kampaň značky RWE Gas Slovensko pokračuje v rovnako hravej nálade. Na webe www.ModryPlyn.sk/100000. Na všetkých hravých ľudí čaká ďalšia súťaž o 50 poukazov v hodnote 50 eur na nákup spotrebičov v sieti NAY Elektrodom. Tak ak sa aj u vás doma nájde niekto, kto rád vyhráva, už viete, na akú webovú stránku ho treba poslať. Veľa šťastia! 

 

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu