Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Septembrový Forbes v duchu Najcennejších slovenských značiek

Forbes
Forbes (Zdroj: Forbes)

Sila značky je v dnešnom svete preplnenom informáciami dôležitejšia ako kedykoľvek v minulosti. Preto sa magazín Forbes rozhodol zostaviť premiérový rebríček TOP SLOVENSKÝCH ZNAČIEK zoradených podľa ich hodnoty.

V septembrovom čísle zistíte, akú cenu majú značky slovenských bánk, softvérových spoločností, veľkých priemyselných firiem i našich najznámejších nápojov. Michal Štencl, šéf spoločnosti Sygic, ktorej navigáciu si stiahlo už 60 miliónov užívateľov, v exkluzívnom rozhovore s názvom Doba emočná  vysvetľuje, ako sa v ére internetu mení rozhodovanie ľudí.

V septembrovom čísle si ešte prečítate:

Top slovenské značky. Celková hodnota TOP slovenských brandov dosahuje 821 miliónov eur. Prečítajte si príbeh každej jednej z nich. V rozhovore s názvom Prvý v plechovke, prvý vo vesmíre šéf marketingu Heinekenu Dávid Zappe odhaľuje históriu značky Zlatý Bažant.

Špeciál reality. Nízke úrokové sadzby lákajú ku kúpe nehnuteľnosti na úver. Prinášame vám 11 tipov pre financovanie bývania, ktoré vám ukážu aj to, čo môže so splátkou vašej hypotéky spraviť zvýšenie úrokov v banke.

Rodinný biznis. Najbohatšie americké rodiny prezrádzajú v exkluzívnych spovediach tajomstvo svojho úspechu, ale aj pádu. V príbehu s názvom Ako prísť o deväť miliárd jedna z najväčších pivovarníckych dynastií popíše chyby, ktoré viedli k jej krachu.

Forbes Life. Vyberte sa s nami na púť za odrodou, v ktorej Slovensko má šancu na skutočne veľké svetové víno. V rozhovore s názvom Das Filigrane vás vezmeme do údolia rieky Mosel, kde sa rodí fantastický Rizling rýnsky. 

Predplaťte si magazín Forbes na jeden alebo dva roky a získajte zľavy na konferenciu, workshop a elektronické predplatné. Naša ponuka pre váš osobný rast! Objednávajte na www.forbes.sk

Nech Vám septembrové číslo prinesie po návrate z dovoleniek veľa inšpirácie.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu