Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Vy ešte nenakupujete v outlete?! Vyskúšajte to práve teraz vo Voderadoch!

Vyskúšajte nákupy vo Voderadoch Zobraziť galériu (5)
Vyskúšajte nákupy vo Voderadoch (Zdroj: PR)

Nejako sme zvykli nariekať, že na Slovensku sa (nielen) oblečenie kupuje ťažko, je malý výber, ceny sú vysoké... A práve teraz, na konci leta, je ten správny čas na doplnenie šatníka. Nie len pre nás, ale aj pre naše deti. Hor sa teda na nákupy. Otázka znie: kam?

Tí skúsenejší vedia, že aj kvalitné značkové oblečenie (a nielen to) sa dá kúpiť za lepšie ceny, ako sme zvyknutí v nákupných centrách. A to prosím nehovoríme o žiadnych „fejkoch“, ale o kvalitných značkových produktoch. Neviete kde? Vy ešte nenakupujete v outlete?!

Outlety poznáme skôr zo zahraničia. Ľudia ich majú radi, lebo sa v nich dá nakúpiť značkový tovar za výrazne nižšie ceny, ako v klasických obchodných centrách. Vedeli ste, že moderný outlet, plný svetoznámych značiek, už máme aj na Slovensku?

Od októbra 2013 funguje prvý outlet aj na Slovenku. Volá sa ONE FASHION OUTLET a nájdete ho pri Voderadoch. Má ideálnu polohu: 20 minút cesty autom (po diaľnici) z Bratislavy a 10 minút z Trnavy. Pre tých, ktorí nemôžu prísť autom, premáva z Trnavy autobus. Viac ako 70 obchodov na 15000 m2 poskytuje dostatočný výber aj pre tých najnáročnejších. A koho nakupovanie príliš unaví, môže si oddýchnuť v príjemnej kaviarni (sú tu 3), alebo v jednej z reštaurácií. Súčasťou je aj jazierko, ktoré zaručí relax pre celú rodinu. K dispozícii je 1300 parkovacích miest, takže klasickému čakaniu na parkovacie miesto alebo sledovaniu času kvôli parkovacím poplatkom sa vyhnete. Parkovanie je samozrejme zadarmo J

Práve teraz je nákup v outlete ten správny čas

Predajne v outletových centrách ponúkajú celoročné zľavy od 30% do 70%. Napriek týmto výrazným zľavám aj v outletoch bývajú AKCIE! Zvyčajne sezónne po zime a práve teraz pred koncom leta a vtedy zľavy prekračujú aj viac ako 70%.

Špeciálne víkendové akcie

ONE FASHION OUTLET vo Voderadoch pre vás pripravil 4 špeciálne víkendové akcie. Budú trvať vždy celý víkend od piatku do nedele. Najbližšia akcia začína v piatok 22.8.2014 a potrvá do nedele 24.8.2014. V špeciálnej ponuke nájdete športový tovar a tovar pre voľný čas.

Ďalšie špeciálne víkendové akcie:

  • Od piatku 29.8.2014 do nedele 31.8.2014 - Luxusná a ležérna móda + všetko pre deti
  • Od piatku 05.09.2014 do nedele 07.09.2014Jeans
  • Od piatku 12.9.2014 do nedele 14.9.2014 -  Obuv/Doplnky/Šperky/Parfumy

 

V modernom centre ONE FASHION OUTLET vo Voderadoch nájdete 70 obchodov, ktoré ponúkajú 110 svetových top značiek, okrem iných: Nike, Adidas, Puma, Gant, Gaudí, Gas, Tom Tailor, Mustang, Baldininy, Levi’s, Retro Jeans, Lee Cooper, Marina Militare, Benetton, Primigi, Ecco, Berndorf Sandrik, Regatta ...

... a stále pribúdajú ďalšie! Za posledný mesiac pribudla napr. značka: Gatta, ktorá ponúka luxusnú spodnú bielizeň a pančuchový tovar a v piatok 15.8.2013 v outlete otvorili novú predajňu Prostějov. Prostějov je tradičná česká značka zameraná na predaj elegantných pánskych a dámskych odevov. Tovar tejto značky je známy precíznym vypracovaním a dizajnom držiacim sa svetových módnych trendov. Nepremeškajte obrovské letné zľavy až do 70%!

Viac informácii o ONE FASHION OUTLET vo Voderadoch nájdete na www.onefashionoutlet.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu