Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezda Mark Knight už 23. augusta vo Wakelake!

Mark Knight
Mark Knight (Zdroj: PR)

Ako sa hovorí, to najlepšie na koniec! Reč je o nezadržateľne sa blížiacej vrcholovej akcii tohto leta, ktorá sa neodohrá nikde inde, ako na tej jedinej pravej pláži v Bratislave. Wakelake na Zlatých Pieskoch už 23.8. privíta jedného z najlepších DJ-ov tejto planéty!

Mark Knight je autorom tých najväčších hitov poslednej dekády ako napríklad “Man With The Red Face (feat. Funkagenda), Beautiful World (feat. Tiesto) či Downpipe (feat. Underworld). A práve tento muž, ktorý pracoval tiež na multi-platinovom albume “The End” od Black Eyed Peas navštívi exkluzívne vôbec po prvýkrát Slovensko a odpáli tú najdivokejšiu party v lifestyle areáli Wakelake na Zlatých Pieskoch v Bratislave.

 

Táto party ikona má svoju vlastnú značku “Toolroom Records”, ktorá ako brand reprezentuje tanečnú hudbu s celkovým predajom cez 3 milióny hitov. Mark Knight vystupuje na tých najexkluzívnejších festivaloch ako Ultra Music Festival Miami, Space Ibiza či Sensation White a je zárukou tej najlepšej party leta!

 

V sobotu 23. Augusta sa teda opäť dá očakávať vo Wakelake poriadna žúrka! Na tomto mieste stáli už hviezdy ako Hed Kandi, DJ Roger Sanchez či DJ Fresh, no Mark Knight už definitívne potvrdí že Wakelake je to najlepšie party miesto na Slovensku!

 

Lístky je možné zakúpiť si už teraz na predpredaj.sk.

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu