Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Legendárny DJ vystúpi exkluzívne vo Wakelake Zlaté Piesky v Bratislave

(Zdroj: Wakelake)

Svetoznámy producent, nositeľ ceny Grammy, no najmä legendárny DJ Roger Sanchez vystúpi v sobotu 19. júla exkluzívne v areáli Wakelake na Zlatých pieskoch v Bratislave.

Roger je hviezdou predovšetkým housovej hudby, no autorsky sa podpísal pod viacero hitov pre svetové mená ako Kylie Minogue, Daft Punk, Madonna, The Police, No Doubt a Maroon5.

Sanchez, pôvodom z New Yorku, no s koreňmi z Dominikánskej republiky vystúpi na Slovensku vôbec po prvýkrát. Do športovo-lifestyleového areálu Wakelake na Zlatých pieskoch si odskočí priamo z kultového festivalu Tomorrowland v Belgicku. Koncert Rogera Sancheza sa tak zaradí do šnúry výnimočných hudobných párty udalostí leta 2014. Okrem neho vystúpia na tejto jedinej pravej bratislavskej pláži aj umelci ako Hed Kandi, DJ Fresh (2.8) a Mark Knight (23.8).

Wakelake Zlaté piesky tak nie sú len skvelé adrenalínové športovisko pre všetkých nadšencov vodných športov, ako je napríklad wakeboarding. V noci sa premieňa na jednu z hlavných hudobných scén leta vďaka nezabudnuteľným open air párty.

Lístky a vstupenky je možné zakúpiť už teraz na www.predpredaj.sk. Roční permanentkári Wakelake majú vstup zdarma.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu