Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Júlový FORBES plný víťazstiev!

Júlový FORBES plný víťazstiev!
Júlový FORBES plný víťazstiev! (Zdroj: Forbes)

Leto a šport patria nerozlučne k sebe, aj bez futbalového šampionátu. A šport zase patrí k biznisu, pretože v oboch prípadoch ľudí ženie dopredu chuť niečo dokázať a, samozrejme, zvíťaziť. Júlový Forbes okrem tradičných inšpirácií z biznisu prináša aj výnimočné slovenské príbehy zo športu.

V rozhovore čísla s názvom Ako vychovať šampióna Vám dve slovenské športové legendy - plavkyňa Martina Moravcová a tenista Dominik Hrbatý poradia, ako sa správať k Vašim deťom, ak z nich chcete vychovať špičkových športovcov.

Spríjemnite si letné čítanie magazínu Forbes s darčekom pre každého. Počas leta k predplatnému Forbes získate zadarmo 15 € darčekovú poukážku do kníhkupectva Martinus.sk.

Objednávka online na www.forbes.sk.

V júlovom čísle si ešte prečítate:

Futbalové legendy. Ako sa dá porovnať generácia futbalistov z Čile 1962 s majstrami Európy z Belehradu a so súčasnými hráčmi? Rebríček TOP 10 futbalistov slovenskej histórie zoradil také osobnosti, akými sú Popluhár, Masný, Adamec či Dubovský.

Investičná príručka. Tradične Vám na konci prvého polroka prinášame odporúčania špičkových odborníkov na tému, čo spraviť s peniazmi v druhej polovici roka. Tentokrát sme ich obohatili aj o 7 najlepších investičných rád všetkých čias od Buffetta, Icahna, Sorosa či Rothschilda.

V uliciach Bratislavy. Staré Mesto oživujú nové podniky, v ktorých sa spája nápaditý interiér, dobré jedlo a chuť vymyslieť niečo nové. Špeciálna téma Nové chute Bratislavy predstavuje tri nové koncepty - Foxford, Meštiansky pivovar a Gorila Urban Space.

Nech Vám júlové číslo spríjemní začiatok leta.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu