Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neuveriteľne dojemné VIDEO: Sen chlapčeka vás chytí za srdce!

Chlapček kreslí svoj sen
Chlapček kreslí svoj sen (Zdroj: Foto: youtube)

BRATISLAVA - Deti majú mnoho snov a sníčkov. Niektoré sa dajú splniť, iné kvôli rôznym dôvodom rodičov nie. Chlapček z nasledujúceho videa má však obyčajný, úplne normálny sen. A aj tak vám jeho dojemná kresba vženie slzy do očí. Aké veľké je detské srdiečko a po čom túži najviac, si mnohí často v uponáhľanej dobe neuvedomujeme.

Krátky príbeh o malom chlapčekovi z detského domova zachytáva obyčajný, no najvzácnejší sen na svete. Sen, o ktorom snívajú všetci, sen ktorý by mal byť pre všetkých reálny. Bohužiaľ, často nie je. Chlapček zoberie kriedy a svoju túžbu nakreslí na chodník. Detská fantázia a predstavivosť nepozná hraníc, čo častokrát spôsobuje úsmev na tvári, ale aj slzy v očiach. A tento príbeh je práve taký.

Dokonale zachytáva základný a najpodstatnejší  princíp bytia. Túžbu po láske a objatí. Detičky majú neuveriteľnú schopnosť sa so svojimi problémami a túžbami naozaj skvele popasovať. Nie každé dieťa má to šťastie, že lásku a šťastie nájde u svojich biologických rodičov, preto nastupuje na rad adopcia. Stratené, zabudnuté a nepoznané hodnoty, no najmä cítiť, že je milované, by preto najmenší mali nájsť v starostlivosti náhradnej mamky a ocka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu