Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

CARat TUNING PARTY po prvýkrát ako dvojdňový festival prinesie aj Le Grande House show!

CARat TUNING PARTY po prvý krát ako dvojdňový festival prinesie návštevníkom aj Le Grande House show!
CARat TUNING PARTY po prvý krát ako dvojdňový festival prinesie návštevníkom aj Le Grande House show!

Najznámejšia a najhorúcejšia motoristická show ktorá sa odohráva raz ročne, bude 20. júna štartovať svoj jedenásty ročník. Predsavzatie organizátorov napredovať a priniesť návštevníkom vždy viac sa darí plniť a tento rok sa všetci fanúšikovia CTP môžu tešiť na nadupaný program nie len v piatok, ale aj v sobotu. Vystúpi množstvo umelcov, spevákov, krásne dievčatá z MISS Carat Tuning Party a v neposlednom rade Le Grande House mega show.

Le Grande House je náš najúspešnejší slovenský tanečný projekt so zameraním na EDM /electronic dance music/ známy už v 4 krajinách sveta. Predstavenie modernej hudby dneška a zajtrajška ľuďom prináša inú dimenziu zábavy v podobe vystúpení známych a obľúbených DJov, artistov a tanečníkov v spojení so špeciálnymi efektmi. Patrí medzi overené značky, nie len v klubovom prostredí, ale aj ako súčasť veľkých festivalov. Hudobná produkcia v mieste konania je výnimočná hlavne pre milovníkov elektronickej hudby. Štýl ktorý do sveta masívne pretláčajú hviezdy svetového djského formátu vrchnej TOP 100 a množstvo iných na seba upriamuje čoraz väčšiu pozornosť celého sveta. Rezidenti Charlie Clubber a Tamira patria k špičke slovenskej djskej scény, čoho dôkazom sú vystúpenia vo svete, v krajinách ako Anglicko, Španielsko, Malta, Cyprus, Egypt a iné. Ako skúsení hudobníci rozpoznávajú podpis najväčších hitov a skladby okamžite servírujú domácemu publiku často krát vo vlastných, špeciálne upravených remixoch. Preto nie je žiadnym prekvapením ak na Le Grande House začujete tie najhorúcejšie hity od spomínaných interpretov, ktoré sú ešte ako neznáme prezentované na najväčších parties ako UMF, Tomorrowland, WMC a pod.

Nemusíte chodiť ďaleko aby ste zažili atmosféru ako na Miami. Stačí ak sa necháte zlákať do víru jedinečnosti a nenecháte si újsť Le Grande House na Car at Tuning Party už túto sobotu 21.6.2014 od 22.00 hod večer v Piešťanoch na letisku.

Vstupenky nájdete na www.predpredaj.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu