Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Vystrašení absolventi z Manchesteru: Išli sa zabávať, pozrite sa, čo sa stalo!

Vyľakaní absolventi v študetskom domčeku
Vyľakaní absolventi v študetskom domčeku (Zdroj: Foto: youtube)

MANCHESTER – Takúto oslavu čerstvých absolventov vysokej školy ste ešte nevideli. Partia asi sto kamarátov sa vybrala oslavovať do študentského domu. Podlaha však nevydržala nápor zabávajúcich sa a tancujúcich ľudí. Jednoducho sa pod nimi prepadla.

Študenti mali prenajatý dom v Manchesteri. Po tom, čo urobili záverečné skúšky na vysokej škole, rozhodli sa to novopečení absolventi poriadne osláviť. Nechýbala hudba, občerstvenie, ale aj alkohol. Nápor zabávajúcich sa a naradostených asi sto mladých ľudí však nezvládla podlaha prenajatého študentského domčeka a prepadla sa s nimi.

Niektorí mladí ľudia utrpeli zranenia, ako odreniny či škrabance, našťastie sa im však nič vážne nestalo. Incident sa im podarilo natočiť, zábery zverejnili na internete.  

"Ako náhle sa to stalo, snažil som sa dostať von dverami na terasu, ale podlaha sa zakymácala a potom som zbadal prachové mračno, pritom som dostal od niekoho ranu do úst,“ opísal situáciu jeden z prítomných.   

Po tom, čo sa pod absolventmi prepadla podlaha nastal krik, panika a chaos. Na mieste zasahovali záchranári a hasiči. Majiteľ domu nechce byť menovaný, no vyjadril sa, že s domom nemal vôbec žiadne problémy celých dvadsať rokov.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu