Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Procesinvest - spoločnosť, ktorá zaplatí váš súdny spor

Procesinvest - spoločnosť, ktorá zaplatí váš súdny spor Zobraziť galériu (2)
Procesinvest - spoločnosť, ktorá zaplatí váš súdny spor (Zdroj: PR)

Spoločnosť Procesinvest pomáha súkromným osobám, firmám či nadnárodným korporáciám zafinancovať ich súdny spor. Predtým však vyhodnotí ich úspešnosť a poskytne kompletné poradenstvo. O čo teda presne ide?

Medzinárodná spoločnosť Procesinvest vstúpila na český trh v roku 2000, o štyri roky neskôr pokryla aj trh slovenský s jedinečným projektom. Svojim klientom poskytuje finančné krytie ich súdnych sporov. Čo to znamená? Vo vašom živote nastala chvíľa, kedy sa cítite byť oklamaný, podvedený a najradšej by ste buchli päsťou o stôl a zakričali: „Idem sa súdiť!“ Ale, je tu jedno veľké ALE. Neviete, či by ste súd vyhrali, neviete, na ktorého advokáta sa s daným problémom obrátiť a v neposlednom rade, nemáte na to peniaze. Takýchto ľudí, ktorí sa boja domáhať svojich práv je na Slovensku veľa. Odhaduje sa, že napríklad objem neuplatnených pohľadávok z dôvodu nedostatku financií na vedenie súdneho sporu je vo výške 80 až 160 miliónov eur ročne!

Čo je prácou spoločnosti Procesinvest?

V prvom rade si vašu kauzu preverí tím expertov a vyhodnotí jej úspešnosť. Pokiaľ sa rozhodnú, že vašu kauzu zafinancujú, podpíšete zmluvu. Spoločnosť Procesinvest financuje spory týkajúce sa kúpnych zmlúv a zmlúv o dielo, spoločenských zmlúv z prevodu obchodných podielov, náhradu škody, zmluvných pokút a ďalších sankcií, porušenie autorských práv, patentových práv, práv k ochranným známkam a priemyselným vzorom, náhradu škôd spôsobených nekalou súťažou, spory voči štátu, krajom, mestám a obciam, spory voči finančným ústavom, spory z oblasti daňového či poisťovacieho práva, stavebníctva, spory z oblasti poskytovania zdravotnej starostlivosti či dedičských nárokov.

Procesinvest vám pomôže s financovaním súdnych, rozhodcovských, konkurzných, exekučných či iných obdobných konaní v sporoch s nárokom od 25 000 eur alebo 500 000 českých korún a mimosúdnych konaní v sporoch s nárokom od 10 000 eur alebo 200 000 českých korún.

Ako sme už vyššie uvádzali, Procesinvest klientom poskytuje aj kompletné poradenstvo – pomôže im zorientovať sa v danom probléme, pomôže im nájsť kvalitného a overeného advokáta v ich regióne, povie, aké podklady a materiály budú potrebovať. Súdny spor však za nich nevedie.

Možno sa teraz pýtate, prečo si nepožičať od banky a súdny spor si neplať takýmto spôsobom? Odpoveď je jednoduchá. Pretože žiadna banka nepreberie na seba riziko prehry, Procesinvest áno.

Nebojte sa domôcť svojho práva pomocou súdov, s platením pomôže Procesinvest!

Procesinvest
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

Kde nájdete spoločnosť Procesinvest?

Viac o spoločnosti, o jej práci a spôsobe financovania nájdete na stránke www.procesinvest.sk

tel.,fax: +421 435 865 675

mobil: +421 911 519 852
e-mail: bruncak@procesinvest.sk

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu