Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Katastrofálne záplavy majú neuveriteľného vinníka: Sám Boh nás za túto "ohavnosť" potrestal!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB)

BELEHRAD – Katastrofálne záplavy na Balkáne majú svojho vinníka. Najmenej 50 mŕtvych a obrovské materiálne škody má na svedomí víťazka Eurovízie Conchita Wurst! Je o tom presvedčený patriarcha Irinej, hlava srbskej ortodoxnej cirkvi spolu s ďalšími vysokými náboženskými predstaviteľmi. Tvrdia, že nešťastie na nich zoslal sám Boh po víťazstve transvestitu v speváckej súťaži.

„Boží trest za jej neresti. Boh takto zmýva Srbsko od svojich hriechov.“ To je ortieľ, ktorý vyriekol patriarcha Irinej, hlava ortodoxnej cirkvi v Srbsku. Iný vysoký cirkevný hodnostár z Čiernej hory povedal, že záplavy neboli náhoda, ale varovanie.

Srbský patriarcha ortodoxnej cirkvi Irinej
Zobraziť galériu (3)
Srbský patriarcha ortodoxnej cirkvi Irinej  (Zdroj: FB)

Conchita vraj na seba vzala podobu Ježiša Krista. „Boh na nás zoslal dažde, aby ľudia videli, že neradno sa pridávať na tú nesprávnu stranu,“ povedal hodnostár. Už predtým sa ozvali ortodoxní zástupcovia z Ruska.

Podľa nich je Conchitta „ohavnosť“ a „ďalší krok k odmietnutiu kresťanskej identity v Európe“. Aj vďaka jej víťazstvu sa vyše 15-tisíc konzervatívcov v Rusku podpísalo pod petíciu, aby Eurovízia zmizla z programu ruských televízií. „Európski liberáli“ ukazujú svojim deťom „liaheň Sodomy“, vravia predstavitelia cirkvi v Rusku.

Conchita na tieto správy reaguje s ľahostajnosťou. Vraj sa plánuje súťaže zúčastniť aj na budúci rok. „Je to môj vlastný štýl. Na pódiu sa cítim pohodlne. Mám sa rada a bradatou slečnou viem dokonale vyjadriť všetko, čo cítim,“ povedala spevácka hviezda.

Conchita sa kritikmi nezaoberá
Zobraziť galériu (3)
Conchita sa kritikmi nezaoberá  (Zdroj: FB)

„Byť tínedžerom v malej rakúskej dedinke nebolo príjemné. Snažila som sa zapadnúť, aby som bola súčasťou spoločnosti. Teraz si uvedomujem, že môžem vytvoriť vlastné pravidlá spoločnosti,“ nechala sa počuť kontroverzná Conchita Wurst, ktorá sa civilným menom volá Thomas Neuwirth.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu