Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Odštrašujúce VIDEO: Čľapkanie detičiek v bazéne sa zmenilo na horor, stačil jeden dotyk!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

HIALEAH – Horor v bazéne. Zažili ho tri malé deti, ktoré sa kúpali v bazéne. Keď sa pokúšali vyliezť von, zostali paralyzované. Poriadne ich totiž okopala elektrina, ktorá, nikto nevie odkiaľ, sa tam nabrala. Malých plavcov museli ratovať až duchaprítomné reakcie mužov nablízku.

Priemyselná kamera zachytila na video drámu ako z filmu. Obyčajný bazén uprostred bytového komplexu sa zmenil na nebezpečné miesto. O veľkom šťastí môžu hovoriť tri malé deti.

Tie sa kúpali spolu s ostatnými návštevníkmi na americkej Floride. Nič by na tom nebolo zvláštne, keby sa pri odchode z bazéna takmer nezabili. Všetko malo na svedomí zábradlie, ktoré po dotyku s ľudskou rukou vyslalo nebezpečný elektrický prúd.

Najprv z bazéna vyliezalo malé dievčatko, ktoré po dotyku so zábradlím zostalo paralyzované. Elektrický prúd prúdil do jej tela a nemohlo sa vôbec hýbať. Našťastie bol pri nej muž, ktorý duchaplne pochopil, čo má robiť a dievčatko z vody vytiahol.

Zábery z kamery sú desivé
Zobraziť galériu (3)
Zábery z kamery sú desivé  (Zdroj: YouTube)

No horor sa týmto nekončil. Keď každý pochopil, čo sa deje, snažil sa vyliezť z bazéna tak rýchlo, ako to bolo možné. V tom momente však ďalšie dievčatko bolo doslova prikované k elektricky nabitému zábradliu.

Zbadal to muž, ktorý okamžite pribehol na pomoc. Najprv ho elektrina kopla tiež, ale podarilo sa mu dieťa dostať z vody von. Neskôr zistili inšpektori, že príčinou bolo zle uzemnené čerpadlo, ktoré sa mohlo zmeniť v nástroj smrti.

Ďalší, kto zažil elektrický šok, bol len 10-ročný Diego Cabrera, ktorý plával blízko zábradlia. Približne 120 voltov bolo nasmerovaných do bazéna, ktorý nemal poriadne zabezpečené káble k domovému transformátoru.

Zatiaľ za túto nedbalosť nikto neniesol zodpovednosť. Tri deti pobudli 4 dni v nemocnici. Mnohí sa však v duchu pýtali, čo sa mohlo stať, keby sa tam išli deti kúpať samé a bez dozoru.

Zábery z bazéna sú desivé

Horor v bazéne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu