Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Geniálne VIDEO: Pozrite sa, čo letuška nakecala pasažierom počas inštruktážneho výstupu!

Letuška Martha Cobbová a cestujúci
Letuška Martha Cobbová a cestujúci (Zdroj: Foto: youtube)

SALT LAKE CITY - Americká letuška Martha Cobbová nepochybne miluje svoju prácu. Počas inštruovania cestujúcich o bezpečnostných pokynoch počas letu išli všetci do kolien. S neuveriteľným šarmom a vtipom sa jej totiž bravúrne podarilo zmeniť suchý prednes na vtipný a humorný výstup, čím upútala pozornosť všetkých pasažierov. VIDEO z letu sa stalo hitom internetu.

„Môj exmanžel, môj nový priateľ a ich rozvodový právnik vás prevedú bezpečnostnými inštrukciami tohto Boeingu série 737 800,“ začína vtipne letuška Martha, pracujúca pre spoločnosť Southwest Airlines a pokračuje: „Mala som dlhý deň. Zatiahnite váš pás pevne dole, cez boky, ako keď si moja babička oblieka podprsenku,“ vtipkuje počas letu do Salt Lake City.

„Každý od nás dostáva výhru, je v kapse na sedadle pred ním, spolu so špinavými plienkami, obalmi od žuvačiek, šupami od banánu a ostatnými darčekmi, ktoré nám tam čas od času nechávate, a tou je karta s bezpečnostnými informáciami,“ pokračuje letuška, pričom cestujúci vtipkovaniu dobre rozumejú a na milej letuške sa píjemne zabávajú.

„Dávajte pozor, vo veľmi nepravdepodobnom prípade, že s nami kapitán pristane vedľa vírivky, každý dostane svoje vlastné malinké žlté bikini značky Southwest, jedna veľkosť sadne každému,“ hovorí Martha a v rozdávaní dobrej nálady pokračuje: „Ako viete, je to let, pri ktorom sa nefajčí, neplače a nesťažuje. Pokiaľ vás behom nasledujúcej hodiny a pol znervóznime, je viac než vítané, aby ste vystúpili.“

„Ak chcete aktivovať kyslíkové masky, jednoducho vhoďte 75 centov pre prvú minútu. Umelohmotné vrecúško sa nemusí nafúknuť, v tom prípade dostanete veľa veľa ginu. To je to, čomu my hovoríme veľmi lacná zábava. Nikto nemusí platiť nič extra, ale rozhodne za to nedostane žiadnu náhradu,“ ironizuje letuška, no slovami zaručuje dobrú náladu a úsmev na tvárach cestujúcich. Video bolo natočené ešte pred troma mesiacmi počas letu do Salt Lake City.

Hovorca leteckej spoločnosti, okomentoval prácu letušky slovami, že sú spoločnosťou, ktorá miluje zábavu, ako si môže každý z videa všimnúť a podľa neho má letuška rozhodne rada svoje zamestnanie.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu