Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nemotorný ožran senzáciou internetu: VIDEO ako dôkaz, že alkohol ničí mozog!

(Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Čisté zúfalstvo. O tom, že so zvyšujúcim sa promile v krvi rastie aj naša nemotornosť, nemožno pochybovať. Jasným dôkazom, ba až definíciou ožraleckej neschopnosti je neznámy muž z Ruska, ktorý svojou neúspešnou akciou "plot" pobavil státisíce ľudí a v priebehu niekoľkých dní sa stal internetovou senzáciou.

Video, ktorého počty videní od zverejnenia rastú geometrickým radom, zachytáva neznámeho muža, ako sa silou mocou snaží pretlačiť cez dieru v plote, aby si skrátil cestu. Zo záberov je jasné, že do toho dáva všetku silu, no darmo, medzera je príliš úzka. Po pár sekundách rezignuje a odpotáca sa o pár metrov ďalej, kde sa pokúša cez plot preliezť.

Škoda, že namiesto sily, nezapojil do akcie aj ešte ako tak otvorené očí. O pár krokov ďalej, po jeho ľavej ruke bola totiž oveľa väčšia medzera, do ktorej by sa akurát vmestil. Vykúpenie prichádza až po niekoľkosekundovom neúspešnom boji, keď sa zdá, že Rus od plota odchádza, no nakoniec úplnou náhodou nachádza už spomínanú medzeru. Video bolo na serveri Youtube zverejnené len v sobotu a dodnes ho videli viac ako dva milióny ľudí.

Ťarbavý opilec hitom internetu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu