Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

GONG - časopis, ktorý má dušu

GONG - časopis, ktorý má dušu Zobraziť galériu (9)
GONG - časopis, ktorý má dušu

Máte pocit, že na to, aby vás ohúrili konšpiračné teórie ste príliš rozhľadení a vzdelaní? Pochopili ste, že pri čítaní všadeprítomného bulváru vám kleslo IQ aspoň o 50 čísel smerom dolu? Akú farbu si zvoliť na vlasy, aby si vás určite všimol dobre situovaný podnikateľ?

Kde zohnať krém, ktorý vám vygumuje vrásky, strie a napokon aj vaše prirodzené črty tváre? Ako sa každý deň najesť do prasknutia a pritom nikdy nepribrať? Koľko sexuálnych polôh sa ešte musíte naučiť? Viete sa dobre bozkávať? Nie? No, čo sa dá robiť, ani to vás nenaučíme, takéto témy zaujímajú ľudí, ktorí nečítajú Gong.

Ak k nim nepatríte ani vy a na našom mediálnom trhu vás nič neoslovuje, máme pre vás iný recept. Čítajte niečo kvalitnejšie. Ak ste fanúšikom tanca, v ponuke je famózna Pina Bausch, hudobní fajnšmekri sa dozvedia, čo podľa Michala Horáčka prevyšuje akékoľvek sny, zistíte, čo „vytáča“ Evu Pavlíkovú, dozviete sa, prečo robil Sergio Leone filmy do Morriconeho hudby, prípadne sa dočítate, ako pomáhala Bibiana Ondrejková ženám a deťom v Afrike, alebo aj, ako vládol cisár Tiberius v antickom Ríme. Aktuálne vydanie Gongu je, ako vždy, opäť nabité exkluzívnymi nebulvárnymi hodnotnými rozhovormi so zaujímavými osobnosťami, ktoré určite stoja za vašu pozornosť. Gong - už 3 roky vo vašich stánkoch pre všetkých, ktorým nie je jedno, čo sa okolo nich deje.

Gong, časopis s vlastným názorom, časopis, ktorý má dušu.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu