Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Nefalšovaný dôkaz, že pes je najlepší priateľ človeka: Pozrite sa, čo urobil tento!

Dojemné stretnutie pána so psíkom
Dojemné stretnutie pána so psíkom (Zdroj: Foto: youtube)

BRAZÍLIA – Nasledujúce VIDEO vás zaručene presvedčí o tom, že pes je najlepší priateľ človeka. Zvieratko netrpezlivo čakalo pred nemocnicou viac ako týždeň, kým jeho pána neprepustia. Pozrite si dojemné stretnutie bezdomovca so svojím miláčikom.

Bezdomovec bol hospitalizovaný v Brazílii po náhodnom pouličnom útoku. Jeho najlepší priateľ psík Seco ho poslušne čakal pred nemocnicou neuveriteľných osem dní. Muž sa tam dostal kvôli úrazu hlavy a museli ho operovať. Jeho pes Seco zostal vonku na parkovisku, pravdepodobne očakával, že sa jeho pán čoskoro vráti. Ten namiesto toho ostal v nemocnici viac ako týždeň. 

Bezdomovca museli v nemocnici nutne operovať, no hodiny sa premenili na dni a dní bolo viac ako týždeň. Psík pred nemocnicou poslušne čakal. Personál sa preto zľutoval a Seca začal kŕmiť a dávať mu vodu, pokým poslušne čakal.  Po dňoch nekonečného čakania sa psík dočkal vytúženej chvíle. Jeho majiteľ sa síce z operácie stále zotavuje, no miláčika išiel pozrieť pred nemocnicu.

Psík na neho naradostene skočil a šibalsky vrtel chvostíkom. Vyzerá to, akoby ani neveril, že sa mu splnil sen a pán sa vrátil. Bezdomovec mu ešte s obviazanou hlavou venoval niekoľko milých úsmevov a pohladení. Muž ešte musí pobudnúť nejakú dobu v nemocnice, no už teraz vie, že ho čaká a teší sa na neho najvernejší priateľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu