Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muži si vyskúšali to, čo ženy robia bežne: VIDEO ich utrpenia je hitom!

Výraz nešťastníkov hovorí za všetko
Výraz nešťastníkov hovorí za všetko (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Zabudnite na selfie žien bez mejkapu, ktoré zaplavili internet v rámci kampane boja proti rakovine. Teraz je hitom video trpiacich mužov. Tí si vyskúšali procedúru, ktorú ženy podstupujú bežne, no ich reakcie už tak bežné neboli.

Britská charitatívna organizácia Macmillan Cancer Support uvádza, že každý rok vo Veľkej Británii diagnostikujú zhruba 2100 mužov na rakovinu semenníkov. Väčšina z nich sa priznala k tomu, že ignorovala príznaky ochorenia.

Produkčná spoločnosť Crush sa preto v spolupráci s neziskovou organizáciou Testicular Cancer Canada rozhodli natočiť video, ktoré pomôže zvýšiť povedomie o tejto zákernej chorobe. Zohnala dvadsať mužov, ktorí boli ochotní podstúpiť veľmi bolestný experiment. Nechali si depilovať oblasť slabín horúcim voskom.

Určite vám nemusíme pripomínať, ako to dopadlo. Ich výrazy tváre hovorili za všetko. Keď im vosk nanášali na telo, všetko bolo ešte v poriadku. Potom ale prišiel osudný moment strhávania ochlpenia. A to už bolo príliš veľké sústo. Pozrite sa, ako reagovali.

Muži si dali depilovať slabiny

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu