Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Obrovský trapas na predvolebnom mítingu: Prezident sa uprostred reči pomočil!

Mokrá škvrna na Santosových nohaviciach
Mokrá škvrna na Santosových nohaviciach (Zdroj: YouTube)

BARRANQUILLA - Súčasný prezident Kolumbie Juan Manuel Santos, ktorý sa o tento post znovu uchádza aj v nastávajúcich májových voľbách, sa na pódiu pred svojimi priaznivcami natoľko rozohnil, že sa to prejavilo aj na tých najnepravdepodobnejších miestach. Ako vidno na videu, z jeho nohavíc sa uprostred rozkroku zrazu začala šíriť mokrá škvrna.

Juan Manuel Santos (62) podľa oficiálnych informácií netrpí žiadnym závažným ochorením a zjavne sa snažil aj napriek tomu, čo sa mu dialo medzi nohami, zachovať si tvár. Svoju plamennú reč ani na chvíľku neprerušil a pokračoval, ako by sa nič nedialo. Veď nič iné mu ani neostávalo, inak by na svoje faux pas ešte viac nežiadúco upozornil.

Udalosť sa podľa zahraničných médií odohrala v pobrežnom meste Barranquilla, do ktorého Santos prišiel so svojou predvolebnou kampaňou. Prezidentom Kolumbie je od roku 2010 a k jeho menu sa častokrát pridáva prívlastok mierotvorca, keďže sa pokúsil svojím prispením vyriešiť politickú krízu v susednej Venezuele, ako aj zabrániť občianskej vojne vo vlastnej krajine.

Santos, ktorý je absolventom London School of Economics a Harvardu, sa ako liberálno-konzervatívny politik snaží udržať na čele druhej najväčšej juhoamerickej krajiny aj v nasledujúcich voľbách, ktoré sa uskutočnia 25. mája. Podľa najnovších prieskumov zostáva aj naďalej favoritom, pred bývalou starostkou Bogoty Clarou López Obregónovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu