Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO mníšky, ktorej pôrod je zázrak: Počala syna ako panna, dar od Boha!

 Roxana Rodriguezová Zobraziť galériu (2)
Roxana Rodriguezová (Zdroj: leggo.it)

RÍM - Rehoľná sestra Roxana Rodriguezová pôvodom zo Salvádora, sa stala v talianskej nemocnici v Rieti hrdou matkou zdravého chlapčeka, ktorému dala meno Francesco. Volá sa tak po súčasnom pápežovi Františkovi, od ktorého zvolenia ubehlo ešte iba desať mesiacov, a tak žena musela otehotnieť tesne po jeho vymenovaní. O otcovi dieťaťa nie sú žiadne informácie, ale po internete koluje fáma, že mníška počala ako panna.

Tridsaťjedenročná mníška si údajne myslela, že má iba žalúdočné kŕče, ale ako sa v stredu ukázalo, dôvodom bol jej malý synček Francesco Sandrino, ktorý sa pýtal na svete a vážil takmer štyri kilá. Keď žena zistila, že ju čaká pôrod, bola údajne úplne v šoku.

Žena stále leží v izbe San Camillo De Lellis v Rieti a žiadne zvedavé oči okrem zdravotníckeho personálu a rodiny k nej nemajú prístup. Jej sestry v Kristu ju údajne navštevovať nechodia. Do rehole sa určite nevráti, ale nájdu pre ňu vhodné zariadenie, kde sa bude môcť o svojho potomka postarať. Uviedol biskup Delio Lucarelli.

Nie je totiž vhodné, aby vychovávala dieťa v náboženskej inštitúcii a údajne sama žena sa teraz viac cíti ako matka, než mníška. Na starostlivosť o dieťa sa už vraj teší a nevie sa dočkať, kedy spolu s ním odíde z pôrodnice. Túži však po pokoji ďaleko od senzáciechtivých ľudí.

O otcovi dieťaťa momentálne neexistujú žiadne informácie. Možno aj to dalo vzniknúť špekuláciám, že vraj Roxana Rodriguezová bola stále panna, ktorá nikdy nesúložila, ale aj tak počala dieťa. Tomu však asi verí len málokto.

"O svoje sa dieťa sa postarám, je to dar od Boha," povedala sociálnej pracovníčke mníška, ktorá sa vraj domnievala, že bolesti a zväčšovanie brucha súvisia so zápalom močového mechúra, infekciami a zlým trávením. Že by mohla byť tehotná jej nenapadlo ani vtedy, keď stratila menštruáciu.

Roxana sa stala členkou rehole v septembri 2012 a pri vstupe zložila sľub čistoty, chudoby a poslušnosti. Za jeho porušenie sa už stihla listom ospravedlniť matke predstavenej.

FOTO mníšky, ktorej pôrod
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: leggo.it)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu